Gražiausia mergina gyvena Kaune

Vilniaus "New York" klube šeštadienį "Mis Lietuva 2008" tapo kaunietė Gabrielė Martirosianaitė. Armėniško kraujo turinti laimėtoja savo temperamentu nustelbė visas keturiolika konkurenčių.

G.Martirosianaitė tikino nesitikėjusi laimėti, nors tai ir buvo viena didžiausių jos svajonių. Prieš metus modeliu tapusi mergina po renginio sakė, kad yra nepaprastai laiminga.
"Iš karto pradėsiu rengtis "Mis Pasaulis" konkursui, kuris vyks Kijeve. Laukia daug darbų: išsirinkti suknelę, nupirkti dovanų, sukurti prisistatymą. Dabar noriu padėkoti visiems už palaikymą ir pasimėgauti akimirka", - jaudulio ir džiaugsmo negalėjo sulaikyti "Mis Lietuva".

"Grožis išgelbės pasaulį" šūkiui pritarianti mergina įsitikinusi, kad laimėti konkursą jai padėjo nuoširdumas ir atkaklumas.

"Academia Femina" prezidentė, renginio organizatorė ir komisijos narė Izolda Gudelis teigė, kad išrinkti geriausiąją buvo išties nelengva. "Tai nėra tik gražuolių atranka. Komisija privalo atsižvelgti ir į kandidačių mąstymą, jų sugebėjimą bendrauti. Juk laimėtoja rudenį Kijeve turės atstovauti mūsų šaliai", - priminė organizatorė.

Per dešimt pasirengimo konkursui dienų, sakė I.Gudelis, merginos puikiai atsiskleidė, todėl iš karto išryškėjo favoritės.

"Tikrai žavėjausi G.Martirosianaite. Manau, kad visa komisija buvo pakerėta jos gilaus žvilgsnio ir temperamento. Mergina tiesiog spinduliavo tarp konkurenčių, nors jai dar tik septyniolika metų", - įspūdžiais dalijosi I.Gudelis.

Pirmąja vicemis tapo laikinosios sostinės atstovė - dvidešimtmetė Evelina Sinkevičiūtė, antrosios vicemis titulą pelnė metais vyresnė vilnietė Monika Balionytė, fotogeniškiausia konkurso dalyve ("Mis Foto") išrinkta devyniolikmetė Viktorija Sutkutė iš Šiaulių, o elegantiškiausia šių metų mergina pripažinta devyniolikmetė Judita Klimaitė iš Kaišiadorių.

Pasižiūrėti gražuolių rinkimų sugužėjo daugiausia jų artimieji ar pažįstami, o pašalinių žiūrovų buvo labai mažai. Konkurso organizatoriai aiškino nenorėję per daug dėmesio. I.Gudelis sakė, kad šiais metais nuspręsta išsiversti be tiesioginio eterio, nes norėta, jog renginys kuo nors skirtųsi nuo praėjusių metų renginio.

"Mis Lietuva 2008" stebėjęs verslininkas Marius Gelažnikas tvirtino, kad renginys buvo nykus ir gana prastai organizuotas. Jo manymu, aplinka buvo per blanki tokiam konkursui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kritike

Kritike portretas
Tik eilinis konkurselis, kai laimi nei grozis, nei talentas, nei mokejimas bendrauti... Juk Lietuva bananu krastas, slamantys valdo :) o ir publika gera susirinko, tik gimines ir draugai :))))) gal reiketu pakeisti organizatorius?

Stanislovas Barščevičius

Stanislovas Barščevičius portretas
Nuostabi mergaitė. Sėkmės jai!

Saulius1

Saulius1 portretas
Ar nevykus organizacija, ar patys tokie renginiai jau išsisėmė? Tačiau bet kuriuo atveju - sėkmės Gabrielei !
VISI KOMENTARAI 5

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių