Stulbinantis teisėjo užmojis: per ekskursiją užmigusią penkiolikmetę pasiuntė į teisiamųjų suolą

JAV paauglė, atvykusi į teisme vykusią ekskursiją, atsidūrė teisiamųjų suole su antrankiais ir kalėjimo apranga.

„Detroit Free Press“ praneša, kad taip teisėjas nutarė ją pamokyti.

Antradienį, rugpjūčio 13-ąją, penkiolikmetė Eva Goodman, dirbanti gamtos apsaugos organizacijoje, kartu su savo bendraamžiais buvo ekskursijoje Detroito teisme. Moksleiviams rodė, kaip vyksta teismo posėdžiai, taip pat leido pabendrauti su teisėju Kennethu Kingu.

E. Goodman, kurios šeima dabar neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, užmigo. K. Kingas tai pastebėjo. Jis apšaukė moksleivę, todėl ji prabudo, tačiau vėliau vėl užsnūdo. Tada teisėjas liepė E. Goodman suimti. Merginą išvedė, privertė apsivilkti žalią kalėjimo aprangą ir uždėjo jai antrankius.

Taip mergina praleido dvi valandas, kol pagaliau ją pakvietė į teismo salę. K. Kingas paskyrė bylos svarstymą, prigrasino merginai laisvės atėmimu ir išklausė advokato kalbos. Jis nepaleido E. Goodman iki tol, kol neprivertė jos bendraamžių prabalsuoti, ar turi ji atsidurti už grotų.

K. Kingas savo sprendimą paaiškino tuo, kad moksleivė, jo nuomone, neparodė deramos pagarbos teismui. Jis pareiškė, kad neketino nubausti merginos, tačiau siekė, kad ji suprastų savo netikusį poelgį.

Evos mama Latoreya Till pareiškė, kad po šio įvykio mergina yra labai išsigandusi, nenori eiti į darbą ir mano, kad draugai pasisakė prieš ją. Pasak L. Till, iki tol moksleivė, kuri gerai mokėsi ir sportavo, neturėjo problemų su teismais, todėl ne iki galo suprato, kaip reikia elgtis teisme.

Istorija baigėsi tuo, kad vyriausiasis teisėjas laikinai nušalino K. Kingą nuo darbo ir paskyrė jam papildomą mokymąsį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jooo

Jooo portretas
Teisėjas žino, ką daro. Ypač amerikonas.

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuolis teisėjas, pamokė vėplą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių