„Vikonda grupė“ kviečia į legendinę Ledų šventę

  • Teksto dydis:

Jau kitą savaitgalį, rugpjūčio 3 dieną, „Vikonda grupė“ kviečia visą Lietuvą į Kėdainius – čia atgaivinama nuo 1995-ųjų rengta legendinė Ledų šventė. Nekasdieniškas šurmulys po miestą pasklis jau prieš vidurdienį – po Kėdainius važinės DADU ledų automobilis, kuris pažers miestelėnams popierinius Ledų šventės žetonus. Vakare atėjus į Ledų šventę, juos bus galima nemokamai išmainyti į ledus. Šventė, kurioje įspūdingais pasirodymais stebins SEL ir Džordana Butkutė, prasidės dangaus spektakliu, kėdainiečių ir visų lietuvių gerai žinomu „ledų lietaus“ vardu. Iš sraigtasparnio netruks pažirti dešimtys tūkstančių Ledų šventės žetonų, kurie čia pat bus keičiami į ledus.

Ledų šventė – įžanga į 35-mečio jubiliejų

Ledų šventė su „ledų lietumi“ bei įspūdingu koncertu taps įžanga į „Vikonda grupės“ 35-mečio jubiliejų, kuris bus minimas jau ateinančiais metais.

Lietuvoje nėra itin daug bendrovių, nuėjusių tokį ilgą kelią ir jungiančių į vieną grupę tiek skirtingų verslų kaip „Vikonda grupė“ – pradedant žemės ūkio ir maisto gamybos bendrovėmis, baigiant prekybos ir paslaugų verslais.

Ši įmonių grupė yra neatsiejama Kėdainių krašto bendruomenės dalis, tad jubiliejaus išvakarėse, minint „Vikonda grupės“ 34-ąjį gimtadienį, norima padėkoti ne tik darbuotojams už tai, kad kasdieniu darbu visi kuriame Lietuvą, kurioje auga mūsų vaikai, bet ir švenčiama kartu su visa bendruomene, todėl atgaivinama viena iš seniausių „Vikonda grupės“ tradicijų – rugpjūčio pradžioje rengti Ledų šventę.

Pateko ir į Lietuvos rekordų knygą

Ledų šventės su „ledų lietumi“ kasmet Kėdainiuose buvo rengiamos nuo 1995-ųjų. Tiesa, pirmaisiais metais „Vikonda“ kėdainiečius vaišino ne DADU ledais, kuriuos pradėjo gaminti tik 1997-aisiais, o tuomet importuojamais „Augusto“.

Po poros metų pradėjus tikrų tikriausių kėdainietiškų DADU ledų gamybą, kasmetinės Ledų šventės su „ledų lietumi“ renginys, žymintis „Vikondos“ gimtadienį, tapo garsus visoje Lietuvoje – švęsti į Kėdainius susirinkdavo net keliasdešimt tūkstančių miesto ir rajono gyventojų bei jų svečių.

Ruošiantis Ledų šventei Kėdainiuose 1998 metų rugpjūčio 1 dieną UAB „Vikeda“ kolektyvas pagamino rekordinę DADU ledų porciją „Milžino kaprizas“, padidintą 100 kartų ir tokiu būdu pateko į Lietuvos rekordų knygą.

Iš kelis kartus virš minios pakilsiančio sraigtasparnio prapliups gausaus „ledų lietaus“ popieriniai žetonai, kurie čia pat bus nemokamai keičiami į ledus.

 

Dešimtmečiais savo istoriją skaičiuojančią Ledų šventės tradiciją nuspręsta atgaivinti žengiant į „Vikonda grupės“ 35-uosius metus, o prie pačios „ledų lietaus“ tradicijos jau buvo sugrįžta per ankstesnį jubiliejų – „Vikonda grupei“ minint 30-metį.

Ledų šventėje – SEL ir Dž. Butkutės koncertas

Rugpjūčio 3-iąją vidurio Lietuvą sudrebinsianti Ledų šventė prasidės 19 valandą Kėdainių miesto stadiono atsarginėse futbolo aikštėse.

Pirmiausia į sceną pakils ir savo ypatingą muzikinę programą atliks Lietuvos popmuzikos karalienė Dž. Butkutė, su kuria, neabejojama, kartu dainuos visa į stadioną susirinkusi minia.

Iš kelis kartus virš minios pakilsiančio sraigtasparnio prapliups gausaus „ledų lietaus“ popieriniai žetonai, kurie čia pat bus nemokamai keičiami į ledus.

„Vikonda grupė“, švenčianti 34-ąjį gimtadienį, ketina miestelėnus ir šventės svečius pavaišinti 34 tūkst. porcijų DADU ledų.

Vėliau, apie 22 valandą, Kėdainius sudrebins grupė SEL, kurios lyderis Egidijus Dragūnas žada čia tokį patį šou, koks visai neseniai buvo surengtas Klaipėdoje!

Ledų šventėje skambės tiek grupės SEL garsiausi hitai, tiek ir visiškai naujos bei dar negirdėtos dainos iš šiuo metu įrašinėjamo naujausio albumo. SEL, kaip visada, publiką stebins specialiaisiais efektais.

Šventės organizatoriai garantuoja tokį šou, kokio Kėdainiai dar niekada nėra matę, tad neabejojama, kad rugpjūčio 3-iąją šis vidurio Lietuvos miestas taps visų lietuvių traukos centru – legendinė Ledų šventė su tradiciniu „ledų lietumi“ ir įspūdingu garsiausių Lietuvos atlikėjų šou, žinoma, visiems bus atvira ir nemokama.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nori uspaskys su savo prazdniku mus gražinti i 90 uosius ...

Nori uspaskys su savo prazdniku mus gražinti i 90 uosius ... portretas
Kai buvo betvarkę , haosas , tautiečiu negerbia jiems ant galvos metant ledus . Gal paaugliai ir leks tu ledų ir selo paklausyt . Save gerbiantys lietuviai i aferisto uspaskio prazdnika ne kojos nekels !

Žmogus

Žmogus portretas
susikiškit tuos ledus, kur nesueina. Kokie beviltiški runkeliai turi būti, kad ledų išmaldos susirinktų.

Anonimas

Anonimas portretas
Na va, grįžo Viktoras, gal pas Jolantą? Jinai dabar Vikondos bosas, o ir partiją kuria kartu. Sena meilė nerūdyja. :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių