Buvęs Dž. Butkutės mylimasis neigia ją šantažavęs

Kauno apylinkės teismas mėgina atversti bylą, kurioje Dž. Butkutė-Strasevičienė buvusį mylimąjį Sergejų Gorbonosą kaltina turto prievartavimu.

Neviešuose teismo posėdžiuose nagrinėjamoje byloje jau antrą kartą nepasirodo nukentėjusiąja pripažinta dainininkė.

Kaltinamasis turto prievartavimu S.Gorbonosas šiandien atvyko su savo advokatu. „Kaltu neprisipažįstu. Tikiuosi, teismas bus objektyvus ir sudės visus taškus“, – pareiškė buvęs dainininkės mylimasis.

Dėl nuolatinių buvusio mylimojo šantažo į policiją Dž.Butkutė-Strasevičienė kreipėsi pernai pavasarį. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, ir byla dėl turto prievartavimo perduota teismui.

Yra duomenų, kad S.Gorbonosas, kuris šiuo metu gyvena Estijoje, iš buvusios mylimosios reikalaudavo tai pinigų, tai buto. Esą vyras skambindavo, rašydavo žinutes. S.Gorbonosas žadėjo, kad už gautą atlygį nutylės apie 10 kartu su dainininke praleistų metų. Kitu atveju grasino išleisti knygą arba spaudai paviešinti jų bendro gyvenimo detales.

Į teismą atvykęs S.Gorbonosas atsisakė komentuoti dėl Dž.Butkutei-Strasevičienei siųstų žinučių. „Aš žinau, kas jas siuntė“, – atmetė S.Gorbonosas.

Tačiau teismo posėdis buvo atidėtas. Ir kaltinamasis, ir prokurorė nesutiko bylos nagrinėti nedalyvaujant nukentėjusiajai Dž.Butkutei. Teismas gavo dainininkės prašymą bylą nagrinėti be jos ir remtis per ikiteisminį tyrimą jos duotais parodymais. Moteris nurodė, kad dalyvavimas bylos nagrinėjime jai sukels nemalonius išgyvenimus.

Teismas atsižvelgė į proceso dalyvių prašymus ir kitą teismo posėdį paskyrė birželio mėnesį. Dž. Butkutė-Strasevičienė ir vėl bus kviečiama atvykti.

Už turto prievartavimą įstatymas numato areštą arba laisvės atėmimą iki 6 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaidas

Vaidas portretas
Prapuolė Venckienė, tai turėsim Butkutę. Abidvi viena kitos vertos.

nesutinku to 1

nesutinku to 1 portretas
Butkutę aš myliu, o tos nenorėčiau ieškoti....

zinantis

zinantis portretas
vel butkute uzpyle..... o zinutes tai tas jos zekas rasinejo....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių