Kauno mokesčių inspekcijos vadą klampina „Vikondos“ puota

  • Teksto dydis:

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos (VTEK) prašys įvertinti galimą laikinojo Kauno apskrities VMI vadovo Gintauto Muzniko interesų konfliktą.

Tuo metu, kai inspektoriai tikrino Darbo partijos įkūrėjo Viktoro Uspaskicho šeimos valdomo Kėdainių koncerno „Vikonda“ įmones, G.Muznikas lankėsi „Vikondos“ jubiliejuje.

„VMI šiuo metu nagrinėja visas aplinkybes, bendradarbiaus su Vyriausiąja tarnybinės etikos komisija, prašys įvertinti šią situaciją ir spręs, ar pradėti galimo tarnybinio nusižengimo tyrimą“, - pranešime spaudai sakė VMI viršininkas Dainoras Bradauskas.

Portalas 15min.lt skelbia, kad G. Muznikas rugpjūčio pradžioje dalyvavo „Vikondos“ jubiliejaus šventėje. Šiuo metu VMI domina bent trys koncerno įmonės: „Krekenava“, „Krekenavos mėsa“ ir „Krekenavos pašarai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danas

Danas portretas
Kaip dangui taip ir žemėje,ko stebėtis Ar tai naujiena visi savi,"viso zakonno"

YES

YES portretas
Įkliuva ir taktiški vadovai. Jo seneliai iš Mociūnų kaimo.

nematau nieko blogo

nematau nieko blogo portretas
Jis yra Kedainietis ir svventeje ne darbo metu dalyvavo kaip eilinis pilietis. Kur parasyta, kad lietuvos pilieciai negali dalyvauti Vikondos sventese ar kitu im. organizuojamose sventese skirtose gyventojams. Nezino kaip prisikabinti prie zmogaus. Stiprybes jam, tai buvo labai mandagus, taktiskas mano vadovas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių