Po gaisro „Žalvaryje“ Kauno savivaldybė ramina: ženklių oro kokybės pakitimų neužfiksuota

  • Teksto dydis:

Po ketvirtadienio vakarą kilusio gaisro atliekų tvarkymo bendrovėje „Žalvaris“, Kauno savivaldybės atstovai ramina – ženklių oro kokybės pakitimų neužfiksuota.

„Informuojame kauniečius, kad po praėjusią naktį kilusio gaisro atliekų tvarkymo bendrovėje „Žalvaris“ aplink incidento vietą Amaliuose, Petrašiūnuose bei Palemone ir bendrai mieste ženklių oro kokybės pakitimų neužfiksuota“, – penktadienio rytą skelbiama savivaldybės feisbuke.

Vis dėlto saugant sveikatą, aplinkinių mikrorajonų gyventojams rekomenduojama daugiau būti uždarose patalpose, vengti ilgesnių pasivaikščiojimų lauke.

„Kaune įdiegta išmani oro stebėsenos sistema rodo, kad rodikliai neviršija norminių ribų, tačiau keletas parametrų (azoto oksido ir ozono) yra nežymiai padidėję. Šie duomenys jau kuris laikas patogiai ir viešai prieinami visiems gyventojams internetu. Nuo praėjusios nakties Kaune oro užterštumą realiu laiku prie pat gaisro epicentro fiksuoja ir Aplinkos apsaugos departamento kilnojama oro kokybės matavimo stotis“, – praneša savivaldybė.

Kauno atliekų įmonėje „Žalvaris“ ketvirtadienį kilęs gaisras naktį buvo suvaldytas, atliekami baigiamieji darbai, o aplinkosaugininkai pradėjo tyrimą ir vertins žalą aplinkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ta pati

Ta pati portretas
Sterviatnykai, jiems babkes kvepia, tai niekas nesmirda. Va iš kamino dumelis tai dusina, o jei karvė nusiperde, skandalas ant Lietuvos .

durnus žalias juodumas

durnus žalias juodumas portretas
Kokius keistus jūs čia klausimus keliat - dar, neduok dieve pakenksit žaliąjam kursui.

Iki ausų korumpuotos kiaulės!!!

Iki ausų korumpuotos kiaulės!!! portretas
Kaip veikia tos sumautos perspėjimo sistemos, jei nei į vieną telefoną neatėjo pranešimas apie įvykį. Kai kažkur klebaruose girtas šernas nusiperdžia - telefonai kaukia iki perkaitimo. O čia - smarvė vakare nenusakoma ir... nieko. V bagdade vsio spokoino??? Ir net oro kokybės pakitimų neužfiksuota??? Niekšai!!!
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių