„Saugumo kode“ – ekspertų atsakymai, mokymai ir prognozės

  • Teksto dydis:

Informacijos daug, bet atsakymų vis dar trūksta? Pasiruošti viskam gyvenime neįmanoma, bet jeigu turite žinių, pasitikite esančiais šalia – iškart ramiau. Naujienų portalas lrytas.lt kartu su Krašto apsaugos ministerija (KAM) ir Vilniaus Gedimino technikos universitetu (VILNIUS TECH) rengia didžiausią praktinę konferenciją Lietuvoje saugumo tema.

Jei esi tarnautojas, seniūnaitis, gydytoja, pardavėja, studentas, senjoras, verslininkė ar tėtis – ši konferencija tau.

Konferencija ir paroda „Saugumo kodas“ vyks 2024 m. lapkričio 8 d., VILNIUS TECH, Saulėtekio al. 11, Vilniuje. Paskubėkite pasiimti savo bilietą, kadangi vietų skaičius ribotas. Visą programą ir registraciją galite rasti šiame puslapyje Saugumo kodas (https://projektas.lrytas.lt/saugumo-kodas/).

„Konferencijos ir parodos „Saugumo kodas“ tikslas – ne gąsdinti, o nuraminti. Propaganda, dezinformacija skatina baimę ir nepasitikėjimą savo šalimi, institucijomis, todėl norime išsklaidyti abejones ir padėti žmonėms gauti žinių. Susivienijusi bendruomenė – stipri tauta, kuri pasiruošusi ne žūti už tėvynę, bet išgyventi dėl jos! „Žinau. Pasitikiu. Ramu“ – norime, kad dalyviai namo išeitų su tokia žinute“, – sako viena iš konferencijos organizatorių Lrytas verslo vystymo vadovė Greta Ališauskaitė-Bagušauskienė.

Konferencijoje kiekvienas ras sau įdomių temų: dalyvių laukia daugiau nei 80 pranešėjų, daugiau nei 20 stendų ir penkios turinio salės. Diskusijoje „Kaip atrodo regionai: iššūkiai ir pamokos“ kartu su vidaus reikalų viceministru Vitalijumi Dmitrijevu, Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento Mobilizacijos skyriaus vedėju Arūnu Pudžemiu, Vilniaus ir Klaipėdos rajonų merais Robertu Duchnevičiumi ir Broniumi Markausku dalyvaus ir Kauno rajono savivaldybės vicemeras Paulius Visockas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių