Avarija ties Giraite: moters vairuojamas „Mercedes-Benz“ rėžėsi į policijos automobilį

  • Teksto dydis:

Antradienio paryčiais magistralėje ties Giraite įvyko eismo nelaimė – moters vairuojamas automobilis rėžėsi į patruliavusių policijos pareigūnų automobilį. 

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė, pranešimas apie avariją gautas rugsėjo 17 d. 4.15 val.

Buvo pranešta, kad 35-erių moters vairuojamas „Mercedes-Benz“ įsirėžė į važiuojamojoje kelio dalyje stovėjusį tarnybinį pareigūnų automobilį „Volkswagen“.

Anot policijos atstovės, policijos patruliai atvyko į įvykio vietą prie Giraitės, kur iš pakelės buvo traukiamas sunkiasvoris automobilis, į avariją patekęs naktį. Jie čia reguliavo eismą.

Policijos pareigūnų automobilyje buvo įjungti įspėjamieji švyturėliai, tačiau lengvojo automobilio vairuotoja jų nepastebėjo.

Į nelaimės vietą buvo iškviesti ne tik pareigūnų kolegos, bet ir medikai. Jų pagalbos prireikė „Mercedes-Benz“ vairuotojai. Ji išvežta į gydymo įstaigą.

Pirminiais policijos duomenimis, vairuotoja buvo blaivi. Papildomai atliekamas kraujo tyrimas, kuris padės išsiaiškinti, ar vairuotoja nebuvo apsvaigusi nuo psichotropinių ar narkotinių medžiagų.

Per eismo įvykį tarnybinis policijos automobilis – gerokai apgadintas.

„Greitai į gatvę jis tikrai neišvažiuos“, – sakė policijos atstovė.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Dėl avarijos šioje kelio atkarpoje buvo susiformavę nemenkos spūstys.


Šiame straipsnyje: avarija magistralėjeeismo nelaimėrėžėsi į policijos automobilįavarija ties Giraitenukentėjo moterisavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

asd

asd portretas
Nu tiek daug visko viename ir neaišku kas durniams svarbiau: ar kad moteris i, ar kad mersas ar kad policija, taigi au au au. Šiaip jau standartinė avarija Lietuvoje- kasdien vairuotojai trankosi į stovinčius sugedusius automobilius, nes subingalviai avarinio ženklo nepastato. Nupušę tie lietuviai. Užsieny tokios avarijos neįsivaizduotum, nors ten juk irgi važinėja žmonės, kurie neturi didelio patyrimo. O lietuvoj tai visi be to patyrimo ar metus vairuoja ar 20.

T

T portretas
Tai pasirodo per 3 val. niekaip nesugebėjo policininkai susitvarkyti su avarijos padariniais tokioje vietoje. Susikvietė dar 3 ekipažus, kad eismą paralyžuotų galutinai. Teko ir pačiam ten stovėti kamštyje 07:10. Tikrai nebuvo įmanoma nusišluoti nuolaužų per tiek laiko?

Expert

Expert portretas
Mano manymu kalti policininkai.Turėjo būti pastatytas avarinis ženklas,ženklas nurodantis apvažiavimą,ženklai turėjo buti pastatyti reikiamu atstumu,o poto švyturėliais.Mes turbūt Afrikoje gyvename ,o ne Europos sąjungos valstybėje.Moteris bus išsilavinus ,už tokius pokštus nubaus policininkus ir prisiteis už sužalojimą,bei automobilio remontą.Policijai reikalinga stažuotė bent į Lenkiją ,ar Vokietiją,pamatytų kas yra daroma tokiu atveju.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių