Avarija ties Lampėdžiais: formuojasi spūstys

  • Teksto dydis:

Vairuotojai dalijasi informacija, jog ties Lampėdžiais įvyko lengvojo automobilio ir sunkvežimio avarija. Žmonės nenukentėjo, tačiau formuojasi ilga transporto spūstis.

Kauniečiai nurodė, kad ties Lampėdžiais, važiuojant link „Megos“, įvyko eismo įvykis, kuris sutrikdė visą transporto srautą. Pro šalį važiavę vairuotojai užfiksavo, kaip atrodo į avariją patekęs automobilis – gerokai apgadinta galinė dalis. Socialinių tinklų vartotojai pradėjo komentuoti, jog avarija greičiausiai įvyko dėl to, jog lengvasis automobilis „nardė“ tarp kitų eismo dalyvių, o sunkvežimis galėjo nespėti sustoti, todėl kliudė automobilį.

 

 

Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ vaizdo įrašas

„Ir kada bukagalviai supras, kad sunkvežimio reikia saugotis, neužkišti, nes iš pačio gali likti tik šlapia vieta“, – grupėje „Kur stovi policija Kaune“ rašė vienas internautas.

Kiti spėliojo, kad ir sunkvežimio vairuotojas galėjo sukelti avarinę situaciją, kai važiavo antra juosta, mat pasitaiko tokių atvejų, kai sunkiasvorių transporto priemonių vairuotojai renkasi važiuoti būtent antra juosta, todėl kiti eismo dalyviai bando aplenkti važiuojantį sunkvežimį.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai patvirtino, kad šioje vietoje šiuo metu darbuojasi pareigūnai, o eismas – apsunkintas.

„Pranešimas apie įvykį ties Lampėdžių kalno pradžia, važiuojant nuo Marijampolės, gautas 14.53 val. Pranešta, kad susidūrė „Volkswagen Passat“ ir sunkvežimis. Sužeistų žmonių nėra, tačiau įvykio vietoje darbuojasi policijos pareigūnai. Dėl avarijos formuojasi spūstys“, – informavo policijos atstovai.

Jei yra galimybė, vairuotojai raginami rinktis kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTspūstyslengvojo automobilio ir vilkiko avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Slabodke

Slabodke portretas
Prie ko lampedžiai,tai greičiau ties kryžkelės arba aukštuju kaniuku,užsiciklino ties tu lampedžiu idijotai

jums man patrodykite nors viena

jums man patrodykite nors viena  portretas
vilkiko vairuotoja kuris laikosi distancijos nesvarbu kokiu keliu vaziuotu.As dar tokio nesu mates.

Eilinis įvykis

Eilinis įvykis portretas
Eilinis kaušas eilinį kartą nosį laikė telefone ir gavo subinėn.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių