Garsiojo pedofilo kalba teisme – rekordinė?

Pedofilas Ervydas Čekanavičius, atrodo, nusprendė išbandyti teismo kantrybę. Užvakar vykusiame posėdyje pradėjęs sakyti baigiamąją kalbą, ją tęsė vakar, tačiau paaiškėjo, kad prireiks ir trečiojo posėdžio.

Pedofilas Ervydas Čekanavičius, atrodo, nusprendė išbandyti teismo kantrybę. Užvakar vykusiame posėdyje pradėjęs sakyti baigiamąją kalbą, ją tęsė vakar, tačiau paaiškėjo, kad prireiks ir trečiojo posėdžio.

Šioje byloje iškrypėlis teisiamas už nepagarbą teismui ir pareigūno įžeidimą.

"Viskas yra susijęs. Jei nepapasakosiu, kokie mano santykiai su Betingiu (Kęstutis Betingis vadovavo Kauno apygardos prokuratūrai – red. past.), jūs nesuprasite, kodėl viskas taip vyksta", – teisėjai pabandžius nutraukti E.Čekanavičių, šis puolė aiškinti, kodėl teismui būtina išgirsti apie 30 metų senumo įvykius.

E.Čekanavičius baigiamąją kalbą pradėjo antradienį po pietų.

"Jis mane pradėjo persekioti, nutarė pasinaudoti savo tarnybinėmis galiomis. Tai rodo jo žemą moralinį lygį", – apie dėl įžeidimo pasiskundusį prokurorą Vytautą Gatavecką kalbėjo E.Čekanavičius.

Eilinę bylą pedofilas užsidirbo prieš porą metų, kai buvo teisiamas už nepilnamečio išžaginimą. Vykstant teismo procesui E.Čekanavičius nesiliaudamas liežuviu plakė ne tik prokurorą, bet ir teismą. Šie ir inicijavo tyrimą dėl įžeidimo ir nepagarbos. E.Čekanavičius teigė nenorėjęs nieko įžeisti, tik kalbėjęs faktais. "Jis (prokuroras – red. past.) fabrikavo bylą, todėl ir pavadinau jį nusikaltėliu", – kalbėjo teisiamasis.

E.Čekanavičius yra pagarsėjęs kalbų mėgėjas, tačiau pastaroji prakalba gali būti rekordinė. Užvakar ir vakar jo baigiamajam žodžiui buvo skirta po dvi valandas. Nepakako. Kitąkart retorinius sugebėjimus E.Čekanavičiaus demonstruos po dviejų savaičių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AMB grabe

AMB grabe portretas
laisvė Čekanavičiui, jis nekaltas... Kur Černiauskas advokatas, ko jo neapgina?

tinda rinda

tinda rinda portretas
su tokiu sventu veideliu tik i seima pasidarbuot lietuvos jaunimo labui...

tranas

tranas portretas
o kiek mokesciu moketojams kainavo jo teisminis maratonas? niekas nenori ivardint sumos.ko gero ne vienam simtui naslaiciu butu galima ismoket pasalpas.gera buti lietuvoj iskrypeliu ha ha ha
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių