Į Marijampolės ligoninę pristatyta moteris su mirusiu naujagimiu

  • Teksto dydis:

Į Marijampolės ligoninę šeštadienį pristatyta gimdyvė su mirusiu naujagimiu.

Policijos departamentas informuoja, kad spalio 14 d. 13.23 val. Marijampolės apskr. VPK gavo pranešimą, jog spalio 12 d. apie 1.30 val. į Marijampolės ligoninę iš Kalvarijos, namų, pristatyta gimdyvė (gim. 1990 m.) su mirusiu vyriškos lyties naujagimiu.

Kaip rašo delfi.lt, pirminiais duomenimis, namuose moteriai prasidėjo priešlaikinis gimdymas, apie tai greitosios medikams pranešė jos vyras.

Atvykę medikai priėmė gimdymą namuose, o tada juos pristatė į ligoninę. Deja, atvykus į gydymo įstaigą buvo konstatuota mažylio mirtis.

Apie įvykį Eltai informaciją pateikė ir Bendrasis pagalbos centras (BPC).

„Mūsų informacinės sistemos duomenimis, spalio 12 d. 00.24 val. buvo gautas skambutis iš Kalvarijos sen., kad 34-erių metų moteriai prasidėjo gimdymas. Sujungus su greitosios medicinos pagalbos tarnybos dispečere, ji instruktavo, kaip pasiruošti gimdymui namuose. Pokalbis vyko 14 minučių iki greitosios medicinos pagalbos brigados atvykimo. Daugiau duomenų neturime“, – rašoma BPC atstovės Vilmos Juozevičiūtės atsakyme Eltai.

Aplinkybės aiškinamos. Dėl įvykio pradėtas ikiteismini tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

ELTA primena, kad rugpjūtį Šiauliuose, greitosios pagalbos automobilyje, mirė naujagimis. Jį Kelmės rajone, pagimdė 37 metų moteris.

Pirminiais duomenimis, greitoji pagalba į kaimą Kelmės rajone buvo kviečiama kelis kartus, tačiau moteris pagimdė namuose, kūdikis buvo vežamas į ligoninę Šiauliuose, tačiau neišgyveno.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Ką reiškia GMP kvirčiama kelis kartus? Gavus kvietimą brigada išvažiavo iš karto į įvykio vietą. Žurnalistai išvis turėtų būti patraukti baudžiamąją atsakonybę už nesąmonių rašinėjimą

Dabar

Dabar portretas
Dalbajobai vers kaltę vieni ant kitų

Lauris.R

Lauris.R portretas
Va kaip vyksta suardyta dulkegalvio besmegenis sistema
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių