Kauno „Holivudo“ apgultis: neblaivus smarkuolis kelias valandas šokdino specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno specialiosios tarnybos daugiau kaip tris valandas buvo apgulusios liūdnai pagarsėjusį Vilijampolės bendrabutį, dar vadinamą „Holivudu“. Pareigūnų užsispyrimas baigėsi tuo, kad iš jo buvo išvežti du vyrai. Vienas – į policijos areštinę, kitas – į specifinės paskirties ligoninę.

Apie tai buvo pranešta tik Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėje. Joje teigiama, kad 16.58 val. gautas policijos prašymas atidaryti vieno buto Raudondvario plente duris.

Kaip paaiškėjo, atvykus nurodytu adresu, policijos pareigūnai buvo pasiryžę laužtis vidun jėga, bet dar ieškojo ir kitų būdų kaip ten patekti. Todėl ugniagesiai gelbėtojai apžiūrėjo šio buto langus iš savo autokeltuvo. Ir pastebėjo jo viduje žmogų, tačiau šis nesutiko atidaryti durų.

Galiausiai ugniagesių gelbėtojų autocisterna ir autokeltuvas, atsiųsti į šį įvykį iš Šilainių komandos, išvyko, nes policija susisiekė su buto savininke ir ši pareiškė, kad atvyks ir atrakins duris.

20.02 val. ugniagesių gelbėtojų suvestinėje vėl minimas tas pats Raudondvario plento adresas. Ir vėl policija prašo padėti atidaryti šio buto duris.

Šį kartą ugniagesiai gelbėtojai jau atvyko tik su viena Šilainių komandos autocisterna. Ir vėl rado prie minėto buto durų policiją. Šį kartą – kartu su buto savininke, kuri niekaip negalėjo atrakinti durų, nes, panašu, kad jos buvo užrakintos iš vidaus.

Galiausiai, gavę buto savininkės leidimą ir policijos palaiminimą, ugniagesiai gelbėtojai šio buto duris išlaužė ir policija pateko jo vidun.

Anot policijos atstovės, kartu su jos kolegomis į minėtą butą galų gale pateko ir greitosios medikai, kuriems jau reikėjo policijos pagalbos, nes 16.40 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad buto viduje – du asmenys ir vienam iš jų reikalinga pagalba, nes jis turi suicidinių minčių.

Asociatyvi V. Balkūno/BNS nuotr.

Pirminiais duomenimis, apie tai pranešė šiame bute kilusį konfliktą, kurį lydėjo nieko gero nežadantys grasinimai, išgirdę kaimynai. Tačiau patikrinti šios informacijos nebuvo galimybės, nes niekas šio buto, esančio liūdnai pagarsėjusiame Raudonvario plento 174-ąjį numerį turinčiame penkiaaukštyje, durų nei greitosios medikams, nei policijai neatidarė.

Išlaužus buto duris, jame rasti du asmenys. Vieną iš jų, gimusį 1986 m., įvertinę jo būklę, greitosios medikai nusprendė skubiai vežti į specifinės paskirties įstaigą. O su antruoju, gimusiu 1993 m., ir akivaizdžiai neblaiviu, teko grumtis policijai.

Viskas baigėsi tuo, kad nepaisant aršaus šios asmens nusiteikimo ir necenzūrinės jo tirados pareigūnų adresu, jis buvo išvežtas į policijos areštinę. Be to, jam surašyti net du administracinių nusižengimų protokolai: už statutinio valstybės tarnautojo garbės ir orumo pažeminimą bei teisėtų jo reikalavimų nevykdymą. Už abu gresia bauda nuo 90 iki 140 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vysnia

Vysnia  portretas
Tai dabar tas urodas saibu gaus plesdamas senelius pri IKI, Seubas ten i Kapines net baisu eit pro ta Hollywood ,

Ligonis

Ligonis portretas
Pabendravus su “didžiųjų” raidžių gerbėjais dažnai paaiškėja, kad vaikystėje jie buvo patyrę psichologinių išgyvenimų ar net traumų.

Tu

Tu portretas
Didesnėm raidėm rašyk nes neina įskaityt
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių