Kėdainius sukrėtė baisi nelaimė: prie daugiabučio laiptinės mirė 7 metų mergaitė

  • Teksto dydis:

Širdį verianti nelaimė Kėdainiuose – prie daugiabučio namo laiptinės užgeso vos 7-erių metų mergaitės gyvybė.

Kauno policijos atstovės teigimu, liepos 8 d. 21.35 val. buvo gautas pranešimas dėl Kėdainiuose, Respublikos g., šalia daugiabučio mirusios mergaitės.

Kėdainių krašto naujienų leidiniui „Rinkos aikštė“ liudininkai pasakojo, kad mergaitė su močiute vaikščiojo kieme, kai netrukus vaikas susmuko. Mergytei pasidarė bloga, ji prarado sąmonę.

Netrukus į nelaimės vietą atskubėjo policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Mergaitė buvo gaivinama ilgą laiką, tačiau pastangos buvo bevaisės. Mažametei buvo konstatuota mirtis.

Šis įvykis į policijos suvestines nepateko, o informacija, kuri susijusi su nepilnamečiu, saugoma po devyniais užraktais. 

Kol kas 2014 metais gimusios mergaitės mirties priežastį tiria ekspertai.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt tegalėjo pasakyti, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

„Rinkos aikštė“ susisiekė su ikiteisminį tyrimą kontroliuojančiu prokuroru Nerijumi Gružausku.

„Daug informacijos apie įvykį šiuo metu nėra. Šią savaitę bus gauta daugiau atsakymų. Kol kas 2014 metais gimusios mergaitės mirties priežastį tiria ekspertai. Po jų išvados bus kiti sprendimai.

Įvykiai, kurie susiję su mažamečiais asmenimis, visuomet yra labai jautrūs ir informacija apie juos labai saugoma“, – pažymėjo N. Gružauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To O

To O portretas
Kvailas ir be skiepų

Kaip

Kaip  portretas
Kvailai sneaki mientu Buciau sulauzičiau per puse .

Vika

Vika portretas
Kaip gaila mergytes1 Uzuojauta tevams! Matyt, karstis padare savo. Ir tokio amziaus vaikams sunku istverti toki karsti. Vargsas vaikas, labai labai gaila!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių