Menkos avarijos Aleksote liudininkai: užkimšo pusę miesto

  • Teksto dydis:

„Užkimšo pusę miesto“, – komentavo avariją, įvykusią ketvirtadienį prie Vytauto Didžiojo tilto, vienas vairuotojų. 

Pranešimas apie avariją ties įvažiavimu ant Aleksoto tilto, šalia Užnemunės gatvės, gautas 15.40 val.

Anot policijos, šioje vietoje nesmarkiai susidūrė lengvieji automobiliai BMW ir „Toyota“.

Kauno policijos  budėtoja portalui kauno.diena.lt teigė, kad žmonės per nelaimę nesužeisti, bet vairuotojai nesutarė dėl kaltės, todėl įvykio vietoje užtruko. Dėl to gretimose gatvėse susiformavo didžiulės spūstys.

Kol kas šią kelio atkarpą geriau aplenkti.


Šiame straipsnyje: avarijanelaimėAleksoto tiltasspūstysavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

to Artas

to  Artas portretas
nelok ant krabo, jis čia ne prie ko, tiltas berods 1930m statytas 1948 atstatytas, netelpa ten posūkiai didesniu radiusu, arba reik tiltą apgriaut ir perstatyt, ar iš funikulieriaus kalno atimt, kad kelius perdaryt kad ne 90laipsnių kampas būtų. ten buvo lenkų fūra tilto apšvietimo stulpą nunešus kai neįsipaišė į posūkį, nors jai ten iš vis negalima buvo važiuot. viskas būtų ten norm jei laikytųsi savo juostose, o čia lerva iš bmw netilpo, reik jai į Yarisą persės jei mašina per didelė

Linas

Linas portretas
Po darbo pastovus ten kamštis - o buvo kintama vidurine juosta viskas veike... kol sugedo ir dabar šviesoforus moka jau bet ką rodančius pastatyti kur reikia ir nereikia, bet šitą garantuotą siauriausią vietą neįmonoma sutvarkyt kaip buvo.

Problema

Problema portretas
Yra policija. Kad atvažiuotu padėtų užpildyti deklaracijas, padėtų patraukti transporto priemone, to iš jų nesulauksi, tas jiems nepriklauso. O kas priklauso?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių