Lošimo namuose Kaune kilo muštynės, per kurias grasinta įvairiais ginklais: jų dalyviai ieškomi

  • Teksto dydis:

Lošimų namuose, įsikūrusiuose  Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, naktį į ketvirtadienį kilo muštynės tarp grupės asmenų, vienas iš jų dalyvių galimai demonstravo peilį ir šaunamąjį ginklą, pranešė policija, teigdama, kad įvykio vietoje rastas pneumatinis šautuvas.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, šis į policijos suvestines patekęs ginkluotas incidentas įvyko prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ įsikūrusiuose lošimų namuose.

Policijos suvestinėse pranešami ir įtariamojo, galimai  demonstravusio minėtus ginklus, gimimo metai – 1976, ir kad viskas prasidėjo nuo žodinio konflikto, kuris vėliau peraugo į grumtynes.

Asmenų, dalyvavusių jose, skaičius dar tikslinamas: peržiūrimos vaizdo kameros, apklausiami liudytojai.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, apie šį incidentą pranešė patys lošimo namai, kuriems grumtynių dalyviai apgadino turtą. Padaryta materialinė žala dar skaičiuojama.

Įtariamojo, demonstravus minėtus ginklus, asmenybė, panašu, kad nustatyta pagal šių lošimo namų darbuotojams pateiktą privalomą, lankantis juose, dokumentą.

Nei po šio incidento, nei iki šio ryto, policijos atstovės teigimu, niekas iš galėjusių per jį nukentėti į medikus nesikreipė. Todėl, pasitelkusi vaizdo kamerų įrašus, jų ieško policija.

Kol kas šiam įvykiui pritaikytas Baudžiamojo kodekso staripsnis, numatantis atsakomybę už viešoiso tvarkos pažeidimą. Lošimų namai yra priskiriami viešoms vietoms.

Pneumatiniai ginklai taip pat būna skirtingų kategorijų. Ar tam, kuris rastas šio įvykio vietoje, būtinas leidimas jį įsigyti, atsakys ekspertai. Tačiau dar svarbiau, kaip jis atsidūrė minėtoje viešoje vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
salia poligonu kurkite 2 pravieniskes bus nato pastiprinimas jei ne dronu /mesa/?

.

. portretas
Nepasidalino joliais , arba svetima pataloka nupurte kol nemate

tam[ai] -,, Siaip ,,,von suka banderowska is Vilniaus LGBTQ

tam[ai] -,, Siaip ,,,von suka banderowska is Vilniaus LGBTQ portretas
taboro ...bent jau ismok lietuviskai rasyt ...,,,,susikYsk su rusiskom kapeikom,,,, pats sau y isdralintus raukus...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių