Narkotikus platinusi jauna kaunietė įklampino ir savo močiutę

  • Teksto dydis:

Kauno apylinkės teismui perduota baudžiamoji byla, kurioje trys kauniečiai kaltinami disponavę narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Kaip antradienį pranešė Generalinė prokuratūra, bylos duomenimis, šių metų kovą vyras, neturėdamas tikslo parduoti ar kitaip platinti narkotines medžiagas, iš kito asmens neteisėtai nusipirko vieną folijos paketėlį su kanapėmis.

Šias medžiagas galimai platino 21-erių kaunietė. Vieną folijos paketėlį su kanapėmis mergina pardavė anksčiau minėtam vyrui, dar 10 vienetų maišelių su kanapėmis pareigūnai kratos metu rado kaltinamosios namuose.

Prokuratūros duomenimis, prieš atliekant šią kratą, mergina dalį narkotinių medžiagų perdavė savo močiutei. Policijos pareigūnams gatvėje sustabdžius šią moterį, jos rūbuose buvo rasta dėžutė su 29 vienetais folijos paketėlių, kuriuose buvo apie 48 gramus kanapių.

Ikiteisminį tyrimą organizavo Kauno apygardos prokuratūra, jį atliko Kauno apskrities policijos pareigūnai.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti Baudžiamajame kodekse numatyta griežčiausia bausmė – laisvės atėmimas iki dvejų metų, turint tikslą narkotikus platinti – kalėjimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karma 001 ❤️

Karma 001 ❤️ portretas
Vincui. Už prostitutę nieko nera šlykščiau . Moteris turi buti nuo bybiu nepriklausoma. O narkata daug kas stumdo. Tai blogis. Bet geresnis nei smyrdanti by ÷÷÷÷ burnoj ar pyz xxxx bružinama ir devima :) na nebent neturi kur dingti bet tokie pasiteisinimai tik degradavusių asmenybių

ot anuke

ot anuke portretas
net mociutei sugadino likusi gyvenima. Ziauru....

vajazus

vajazus portretas
iskart ramiau pasidare, kad tokia gresme visuomenei likviduota! net 48gr zoles, oho! nuo ju zalos maziau nei nuo 4 buteliu degtines, bet ar musu talibano davatkom tai rupi. Alkoholis gi legalus, o zole narkotikas ir nelegalus! prasigerusius silpnaprocius marsistus magiskai veikia zodis "narkotikai". Nesupranta kaip jie veikia, ka jie daro, bet tokiem ir neidomu. Daugumai pas mus zole=heroinas=amfetaminas ir tt. JAV ar Vokietijoj su tokiu kiekiu sulaike pareigunai palinketu geros dienos, o pas mus babanei va ir belenge nusimato :) ka padarysi, daug tamsuoliu siauro mastymo pas mus, tai dar kokia 10 metuku tampysis taip iki legalizacijos.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių