Nelaimė Fredoje: į kaimynų balkoną nukritusio katino gelbėjimo operacijai vadovauta iš Vilniaus

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vidurdienį viename Kauno Svajonių alėjos daugiabutyje vyko neeilinė katino gelbėjimo operacija. Ją inicijavo Vilniaus policijos atstovas, nors visa tai vyko Kaune, Fredoje.

Apie 13 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad iš šio daugiabučio trečio aukšto į pirmojo aukšto balkoną nukrito katinas. To, buto, kurio valdose jis atsidūrė, šeimininkų namuose nėra, o katinas – vos juda. Pagalbos šaukėsi katino šeimininkė.

Kadangi šis pranešimas, anot Kauno policijos atstovės, priskirtas žemiausiai „D“ kategorijai, jos kolegos į įvykio vietą nevyko. Su Kauno ugniagesiais gelbėtojais, prašydamas jų pagalbos padėti iškelti susižalojusį katiną iš svetimo balkono, susisiekė pareigūnas iš Vilniaus.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai, policijos atstovui susisiekus su buto, į kurio balkoną įkrito katinas, savininkais bei gavus šių leidimą patekti ten paskui jį, iškėlė keturkojį nelaimėlį, pasilipėję iki šio kopėčiomis. Ir perdavė jį šeimininkei, kuri išskubėjo su augintiniu pas veterinarijos specialistus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Durniu laivas

na

na portretas
svarbiau katinas negu žmogus, nušovė moteriškę ( į kojas, rankas) lazeris, ašarinės...kaip gyva taip gyva pasakas mums pasekė neblogas...galiausiai atsikratė - nušaudami.O vat katinas tai patapo Lietuvos įžimybę...

Meras

Meras portretas
Myliu kates!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių