Pareigūnai aiškinasi, kas išsinešė išmanųjį laikrodį už jį nesumokėjęs (padėkite atpažinti)

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Sausio 12 d. apie 17.10 val. Kaune, K. Baršausko gatvėje esančiame prekybos centre buvo pavogtas išmanusis laikrodis. Padaryta turtinė žala siekia apie 600 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64 818 arba 112, arba el. paštu laura.giraitiene@policija.lt.

Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės atlieka ikiteisminį tyrimą. Už šį nusikaltimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesveika

Nesveika portretas
Gi ne 30milu pavoge gal dar ir bites augina

Faktas

Faktas portretas
Anukas juk jis nuo putkino neatsilieka laikrodziu devejimu...

Kas \\\\\\...//////

Kas   \\\\\\...////// portretas
išnešė 40.000.000 ir 160.000.000 jevrukų?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių