Pareigūnai ieško, kas beveik nemokamai įsigijo vėjapjovę: gal atpažįstate šį vyrą?

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.

Jų teigimu, liepos 9 d. apie 16.45 val. Kaune, Islandijos pl. esančioje parduotuvėje, pasinaudojus suklastotu brūkšniniu kodu, už vėjapjovę, kurios vertė buvo 2499 eurų, sumokėti 129 eurai.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu +370 700 60 664 arba el. paštu.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisvė

Laisvė portretas
Žurnalistai(?),kada pradėsite bent pavadinimus rašyti be klaidų."VĖjapjovė"(?).Reikia rašyti "vejapjovė).O jūs vis "vėjus" pjaunate.Baisi gėda.

gerai perskaityk

gerai perskaityk portretas
Sukčius pakeitė barkodą - "pasinaudojus suklastotu brūkšniniu kodu"- nulupęs nuo daug pigesnės prekės . .

Gali būti ir nekaltas.

Gali būti ir nekaltas. portretas
Jei perki daiktą parduotuvėje, kur jau užklijuotas barkodas. Tai nesi kaltas, jei prilipdyta ne ta kaina. Priešingai, jei jau sumokėjai ir peržengei parduotuvės teritorijos ribą, šio daikto jau ir neprivaloma grąžinti. Nesi juk kaltas, kad kažkas iš darbuotojų suklydo. Todėl parduotuvei reiktų nurašyti tai į nuostolius, o žmogus šio daikto jau tampa teisėtu savininku. Ir nereikia jo ieškoti. Tai parduotuvės darbuotojų klaida, klaida padaryta parduotuvėje.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių