Pakaunėje mikroautobusas kliudė stulpą ir apvirto: sužaloti trys žmonės, eismas atnaujintas

  • Teksto dydis:

Kauno rajone dėl eismo įvykio laikinai uždarytas eismas kelio „Via Baltica“ atkarpoje ties Mastaičiais. Nukentėjo trys žmonės. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, du iš jų – garbaus amžiaus ligoniai, vežti iš Alytaus ligoninės į Kauno klinikas. Šias jie pasiekė jau kitu transportu ir sužaloti.

Kauno apskrities policija pranešimą apie nelaimę gavo 13.15 val.

Pranešta, kad ant viaduko ant šono apvirto mikroautobusas, priklausantis Alytaus viešajai įstaigai, teikiančiai ir ligonių pervežimo paslaugas.

Nelaimė įvyko, šios transporto priemonės vairuotojui, pirminiais duomenimis, ties užvažiavimu ant viaduko kliudžius kelio stulpą.

Kauno greitosios pagalbos medikai, atskubėję į įvykio vietą net trimis automobiliais, į Kauno klinikas išvežė ir mikroautobuso vairuotoją, ir abu jo keleivius.

75-erių metų keleiviai, pirminiais duomenimis, patyrė galvos bei kojų traumas. Mikroautobusą vairavęs 49-erių metų vyras, pirminiais duomenimis, fiziškai nenukentėjo. Tačiau jis taip pat išvežtas į Kauno klinikas dėl patirto streso.

Kaip pranešė policija, mikroautobuso vairuotojas buvo blaivus.

Dėl šio eismo įvykio kelyje A5 buvo uždarytas eismas abiem kryptimis. Apie 16.43 val. policija informavo, kad eismas jau atnaujintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LaBamba

LaBamba portretas
Na tie stulpai taip greitai juda, dažnai net greitį viršija!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių