Savaitgalio žmogžudystė: žudikas rastas Šakių rajone, po draugo apklausos tyrimas perkvalifikuotas

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau vėlų penktadienio vakarą daugiabučių kiemuose ties Kovo 11-osios gatvės ir Savanorių prospekto sankirta įvykdytos žmogžudystės aplinkybių.

Po nužudytojo draugo, kuris, kaip ir velionis, įvykio metu buvo neblaivus, apklausos šis ikiteisminis tyrimas perkvalifikuotas į nužudymą dėl chuliganiškų paskatų, už ką jau gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki 20-ies metų arba net iki gyvos galvos. Paprastai chuliganiškos paskatos reiškia menkavertę priežastį, jos nebuvimą ar nesugebėjimą jos paaiškinti.

Patikslintais duomenimis, tai, kas įvyko, buvo kilusio konflikto tarp nepažįstamų asmenų pasekmė. O 27-erių metų nužudytasis buvo deklaravęs gyvenamąją vietą Kauno rajone.

Ar 34-erių įtariamasis gyveno šalia įvykio vietos, ar tik buvo tada atėjęs pas kažką į svečius, kol kas teisėsaugininkai neatsako. Tačiau portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti, kad jis sekmadienį, apie 17.30 val., buvo sulaikytas viename Šakių rajono kaime. Tiksliau viename jo name.

Skaitytojo, J. Kalinsko/BNS nuotr.

Vizualiai sulaikytasis nėra sužalotas, todėl prielaida, kad jis turėjo gintis peiliu, nes buvo mušamas, panašu, kad nepasitvirtina. Nors, kokia įtariamojo pozicija – ar jis pripažįsta savo kaltę ir, kaip teisina savo poelgį, jeigu iš viso duoda parodymus, neatskleidžiama.

 

 

Neaišku ir, ar rastas nusikaltimo įrankis, kuriuo buvo smogta į gyvybiškai svarbius organus, esančius nužudytojo krūtinės srityje. Tačiau, kiek buvo tokių smūgių, taip pat neaišku.

Patikslintais duomenimis, nužudytojo radimo vieta, kaip jau skelbta, prie sporto ir laisvalaikio cento „Neo Kaunas“ yra ne per toliausiai nusikaltimo vietos.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Be to, nors įtariamasis nužudymu buvo teistas, patikslintais duomenimis, – 2018 m. už vagystes, jo teistumas jau yra išnykęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

seniau buvo teistas... nieko nesako ?

seniau buvo teistas... nieko nesako ? portretas
nesako....a gaila... reiketu skaityt tarp eiluciu ....nepasimoke...tiksliau pasimoke ir kalejime taip pakele aferavimo kvalifikacija, kad ana saziningi geroves pilieciai daba mokedami prievoles ir privalomus mokescius ji nemokamai sers ir maitins ir rupinsis jo sveikata ir nmokamu pragyvenimu istisus 20m galbut net iki gyvos... nu tiesiog gerove... da biski prievoliu privalomu aferistisku mokescius ir as irgi galvoju nersiu i kalejima paatostogaut..... kalejime geriau nei afristu laisveje..

Diedas

Diedas portretas
Gynėsi peiliu, nes buvo mušamas? Įdomu kodėl nepažįstamas, tiesiog ėjęs pro šalį, puolė muštis? Kodėl tuo niekas nepasidomi? Aš abejoju, kad tas su peiliu to praeivio neužgavo, neiškoliojo ir tas nei iš šio nei iš to puolė muštis. Žinoma, būtų geriau padaręs, jei nebūų puolęs muštis, o būtų bėgęs nuo durniaus. Bet kuris čia vyras įžeistas taip daro? Suveikia vyriški instinktai. Moterys juk retai puola mūštis, nes jose tai neįdėta. Jei pas kurią moterį labai daug vyriškų Y genų, toji trenkia į lempą, o kitos ne, nes X chromosomoje nėra agresijos.

rokis

rokis portretas
Kaimo japai be smegenu,raumenu ir IQ visada kiseneje nesiojasi peili.Nes ju pitekantropiska prigimtis ta liepiaTokius p-darus policininkaiir kiti ginklus teisetai nesiojantys asmenys be perspejimo turetu uzversti suviu i kakta.Tik taip tuos peiliu nesiotojus bekiausius p-darus padesim i vieta.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių