Vėlų vakarą prie „Iki“ prekybos centro rastas vyro lavonas

  • Teksto dydis:

Vėlų pirmadienio vakarą Kaune, P. Lukšio gatvėje, prie „Iki“ prekybos centro kiemo sienos, rastas negyvas vyras. Jis aptiktas šalia metalinių laiptelių.

„Pranešimą apie mirusį vyrą gavome 23.21 val. Iš pradžių į vietą, kurioje aptiktas žmogus, atvyko medikai. Jie vyrą rado jau mirusį. Netrukus atvažiavo ir policijos pareigūnai. Smurto žymių ant vyro kūno nėra. Jo tapatybė nenustatyta. Tikriausiai tai benamis“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno apskrities policijos budėtojas.

Pasak budėtojo, pradėtas ikiteisminis tyrimas, o lavonas išvežtas į morgą asmens tapatybei nustatyti.

Netoli šios vietos, kurioje mirė vyras, yra ir užkandinė. Šalia jos ir „Iki“ prekybos centro kiemo sienos nemažai metų dienas leidžia namų neturinti 73 metų moteris.

Prieš trejus metus ji yra pasakojusi, kad kadaise dirbo troleibuso vairuotoja, o į Nakvynės namus jokiu būdu nesikels, nes ten jai labai nepatiktų.

Tada ji teigė, kad augo vaikų namuose, internate ir jai ten nebuvo smagu.

Moteris dienomis laiką leidžia sėdėdama ant metalinių laiptelių, kartais skaito laikraščius ar knygas. Prie jos neretai prieina sugėrovai, kurie kartu su moterimi prie konteinerio ir valgo, ir taurelę pakelia.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Skiepo nuo kovido braižas....

Anonimas

Anonimas portretas
prie rusu prie konteineriu ir benamiu tikrai nebuvo va tau nepriklausomybe vieni nezino kaip dar daugiau prisidauginti pinigu neteisetai kiti nuzmoginti

NESUPRATAU !

NESUPRATAU ! portretas
Prie ko dabar papasakojot apie tą nelaimėlę.... Pletkais dabar užsiimsit ?...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių