Vienas kartas nemelavo: automobilis Laisvės alėjoje kliudė dviratininką

  • Teksto dydis:

Kauno policija patikslino nelaimės, nutikusios pirmadienio pavakarę pačiame Kauno centre – Laisvės alėjos ir A. Mickevičiaus gatvės sankirtoje, kurios vietoje portalo kauno.diena.lt skaitytojas užfiksavo policijos bei greitosios medicinos pagalbos automobilius, aplinkybes.

Kauno policijos suvestinėse pranešama, kad apie 17.40 val. automobilį „Peugeot“ vairavusi 57-erių metų moteris, pirminiais duomenimis, kirsdama Laisvės alėjos dviračių ir pėsčiųjų taką, kliudė juo važiavusį 87-erių dviratininką.

Dėl patirtų sužalojimų garbaus amžiaus dviratininkas pristatytas į gydymo įstaigą. Kaip jau rašyta, į įvykio vietą atvykusiems medikams jis skundėsi kojos skausmais.

Policijos suvestinėse nepranešama, kad kuris nors iš šio susidūrimo dalyvių būtų neblaivus.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. O tai leidžia daryti prielaidą, kad nukentėjusiojo sužalojimai nėra menki, nes tokiais atvejais paprastai dar laukiama specialistų išvadų ir tik tada sprendžiama pradėti ikiteisminį tyrimą ar administracinę teiseną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dominykas

Dominykas portretas
Matosi, kad lietuviai truputį atsilikę eismo klausimais. Olandijoje dviračių eismas intensyvus ir viskas normaliai. Neverkit, jei dviračių patys neįperkat, nereik išsižiojusiems vaikščiot. Savaime aišku, kad dviračių eismas Laisvės Al. vyksta tam tikroje juostoje. Apsiverkit dabar, kad užima 2 metrus Laisvės Al. pločio. Besmegeniai pėstieji ir komentatoriai nėra žodžių

Biuriokratų durnui ribų nėra

Biuriokratų durnui ribų nėra  portretas
Tik bepročiai galėjo sugalvoti Laisvės al. dviračiais paspirtukais lakstyti. Ten Jokios kontrolės nėra. Biuriokratai kabinetuose s tupi, taburetes trina

Ka kalbat

Ka kalbat portretas
Tai gal uzdraust viska Laisves al ir palikt tik automobilius?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių