Uostamiesčio Žvejų rūmuose – trijų italų tenorų koncertas

  • Teksto dydis:

Spalio 6 d. 19 val. Klaipėdos žvejų rūmuose koncertą surengs trys Italijos tenorai – Gianluca Paganelli, Fabio Andreotti ir Mauro de Santis.

Šie trys tenorai 2015 m. pradėjo savo karjerą bendru pasirodymu prestižiškiausiuose Italijos teatruose Romoje, Venecijoje, Florencijoje, o 2017 m. trijulė debiutavo tarptautiniu mastu, koncertuodama Europoje – Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, o vėliau ir Vokietijoje, Ispanijoje. 2018 m. jie gastroliavo Azijoje, koncertavo Kinijoje.

Jie taip pat koncertavo Japonijoje – prestižinėje „Ginza Auditorium“ salėje Tokijuje, o vėliau gastroliavo Osakoje, Nagojoje, Sendajuje, Kiote, taip pat dainavo Menų centre Seule, Pietų Korėjoje. 2019 m. šis vokalinis trio debiutavo JAV, koncertavo įvairiuose miestuose – Niujorke, Los Andžele, Čikagoje ir kituose. Jie taip pat koncertavo „Avalon“ teatre Niagaros Folse Kanadoje. 2020 m. dėl pandemijos trijulė turėjo sustabdyti savo koncertus ir sutelkti dėmesį į savo diskografiją.

Pasirodymo metu atlikėjai pristatys populiariausius operos kūrinius, varijuodami savo balsais scenoje, o tada pereis prie žinomiausių itališkų dainų, tokių kaip „O Sole Mio“, „Dicintacill Vuie“, „Io Te Vurria Vasa“ ir Amerikos visų laikų populiariausių dainų „My Way“, „New York, New York“ ir kitų, argentinietiško tango, gražiausių kino garso takelių ir dainų iš populiarių miuziklų. Šis koncertas yra graži pasaulio muzikos pynė.

Bilietus platina „Bilietai.lt“. Senjorams taikoma 15 proc. nuolaida. Perkant 10 ir daugiau bilietų, dėl nuolaidos kreiptis: vipklientai@bilietai.lt.

Koncertą organizuoja VšĮ „Renginių era“, vadovaujama Algirdo Guzausko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Įsivedus vardus į Wikipedia, jų net nėra, eiliniai Italijos tenorai, tikrai ne žvaigždės, bilietų kainos didelės,o koncertas bažnyčios lygio.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių