Aikštelėje paliktas automobilis virto miegamuoju

Prekybos centro stovėjimo aikštelėje paliktas automobilis kai kam veikiausiai virto namais. Gyventojai pastebėjo, kad keli asmenys jau kurį laiką vakarus leidžia automobilyje, kuriame galima ir pernakvoti.

Automobilių stovėjimo aikštelėje jau ilgą laiką stovi paliktas automobilis, ant kurio yra užrašas „Automobilių supirkimas“.

Vienas klaipėdietis, lankydamasis prekybos centre, pastebėjo, kad automobilis naudojamas ne tik reklamos tikslams, bet jame veikiausiai ir gyvenama arba jis pasirenkamas nakvynei.

Automobilio galinių durelių langai uždengti šviesia medžiaga – užuolaidomis, kad praeiviai nestebėtų, kas vyksta viduje, arba kad netrikdytų iš išorės besiskverbianti šviesa.

Kadangi uždengti tik galiniai langai, pro priekinius galima pamatyti, kad automobilio viduje ant prietaisų skydelio palikta maisto. Klaipėdietis pastebėjo ir kiaušinių dėžutę.

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Marius Poimanskis pabrėžė, kad tokio atvejo jam dar neteko nagrinėti. Vis dėlto viešosios tvarkos pažeidimų čia nėra.

„Situacija keista ir ne kasdien patiriama, bet miesto taisyklės nedraudžia žmogui gyventi ten, kur jis pats nori. Todėl, jeigu aplink mašiną nėra paliekama šiukšlių ir tiesiog joje būnama, čia nėra jokių pažeidimų“, – teigė M. Poimanskis.

Kiti Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai pasakojo apie atvejį, kai automobilyje miegojusiam žmogui buvo iškviesta policija, tačiau įtarimą sukėlęs asmuo jokių pažeidimų ar nusikalstamų veiklų tuo metu nedarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Jau 30 metu vis jauna valstybe nesugebanti sukurti istatymu tai kopinkit vokieciu danu jei nesugebat

Jo

Jo portretas
Jau ant kiekvieno kampo šito šūdo kaip prišikta. Visas miestas greitai taps autolauźynu ir niekam tai nerūpi.

>Mašinos

>Mašinos portretas
Pagrindas vienas. Mentams viskas po... . Be trikojų jie kitų pažeidimų nežiūri ir siunčia na... . O jei tiksliau , tai į viešosios tvarkos skyrių , kuriame dirba lodorių gauja ir jiems dar labiau po... ant visų pažeidimų
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių