Ant Biržos tilto – baudų rekordininkas

Klaipėdiečių dėmesį patraukė prie Biržos tilto prieš eismą sustojęs policijos automobilis. Iš jo išlipę du pareigūnai nuskubėjo prie čia sėdinčio vyriškio, kuris, kaip paaiškėjo, policijai žinomas ir yra jau daugiau kaip šimtą kartų patrauktas administracinėn atsakomybėn.

Klaipėdiečių teigimu, šis asmuo pastebimas kartais ateinantis į Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčią ir į kitas miesto vietas, tačiau dažniausiai jis „reziduoja“ senamiestyje.

Vyras neturi pastovios gyvenamosios vietos, vilki purvinais, suplyšusiais drabužiais. Be to, neretai matomas neblaivus.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistės nurodė, dėl kokių priežasčių pareigūnai sustojo pasikalbėti su vyriškiu.

„Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato VTT Specialiosios parengties skyriaus pareigūnai tarnybiniu automobiliu patruliuodami Klaipėdos mieste, Tiltų g., pastebėjo ant tilto gulintį asocialų asmenį, kuris policijai žinomas, mat jau daugiau kaip šimtą kartų buvęs patrauktas administracinėn atsakomybėn. Asmuo baustas už viešosios tvarkos trikdymą, alkoholinių gėrimų vartojimą ir neblaivaus pasirodymą viešoje vietoje. Pareigūnai asmeniui iškvietė greitosios medicinos pagalbos ekipažą, kad medikai įvertintų jo būklę. Kadangi asmuo orientavosi aplinkoje, pareigūnai asmenį įspėjo dėl jo elgesio ir paleido“, – teigė specialistės.

Tačiau tuo istorija nesibaigė. Vyriškio kelionė vis dėlto baigėsi policijos komisariate.

„Po kelių valandų tas pats asmuo pastebėtas gulintis prie laivo „Meridianas“. Tada asmuo jau nesiorientavo aplinkoje, buvo neblaivus viešoje vietoje, todėl pristatytas į Klaipėdos miesto policijos komisariatą“, – informavo Komunikacijos poskyrio specialistės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valter

Valter portretas
O ka darytu kokioje svedijoi Prancūzijos kur tu paprasčiau pilna o Slovakijos tai išvis ir cigonai ir zydukai balsavo ja per naktis net pamiegot neina o diena langu palikt nega,ima

freedom

freedom portretas
kai nieko neturi- nieko ir nereikia! buvo tokia daina Koks geris kai nieko nebijai- valstybe didziausias baubas ir reketas Legalizuotas.

Valter

Valter portretas
Darykit kaip tarybiniais laikais i pri erotika i gydymas.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių