Įpusėjus rugsėjui – automobilių stovos pokyčiai uostamiestyje

Kaip jau tapo įprasta, nuo rugsėjo 16-osios keičiama mokamo automobilių statymo tvarka. Iki kitų metų gegužės 1-osios nebus rinkliavos pajūryje, trumpės apmokestinamas dienos laikas, bet parkavimo įkainiai nesikeis.

Pasibaigus vasaros sezonui, iki kito pavasario nebus renkama rinkliava žaliojoje ir geltonojoje zonose pajūryje ir raudonojoje zonoje Smiltynėje.

Laikinasis viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinio transporto" direktorius Andrius Samuilovas teigė, kad keisis tik rinkliavos galiojimo laikas.

"Rinkliavos dydis nesikeis, bet raudonojoje ir geltonojoje zonose (piliavietės aikštelėje ir Poilsio parko prieigose) keisis rinkliavos galiojimo laikas – raudonojoje zonoje rinkliava bus renkama nuo rugsėjo 16 d. iki balandžio 30 d., kiekvieną dieną nuo 8 iki 20 val. O geltonojoje zonoje, piliavietės aikštelėje ir Poilsio parko prieigose, rinkliava bus renkama taip pat rugsėjo 16 d. – balandžio 30 d., kiekvieną dieną nuo 8 iki 18 val.", – nurodė A.Samuilovas.

Andrius Samuilovas. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Nuo rugsėjo 16-osios tarifas už transporto priemonės 12 minučių stovėjimą kainuos 30 centų. Vienai valandai pasistatyti šioje zonoje automobilį kainuos 1,5 euro.

"Klaipėdos keleivinis transportas" primena, kad už parkavimą patogiausia susimokėti telefonu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

autorei

autorei  portretas
Kas yra stova? Naujadaras?

Tomas

Tomas portretas
Vilniuje nors sekmadieniai nemokami, Klaipėdoje visom dienom mokėti reikia. Nepriimtinas požiūris tarnautojų. Savaitgaliais turi nereikėti mokėti.

Saulė

Saulė portretas
Nesuprantu- kartojasi tas pats- “ Rinkliavos dydis nesikeis, bet raudonojoje ir geltonojoje zonose (piliavietės aikštelėje ir Poilsio parko prieigose) keisis rinkliavos galiojimo laikas – raudonojoje zonoje rinkliava bus renkama nuo rugsėjo 16 d. iki balandžio 30 d., kiekvieną dieną nuo 8 iki 20 val. O geltonojoje zonoje, piliavietės aikštelėje ir Poilsio parko prieigose, rinkliava bus renkama taip pat rugsėjo 16 d. – balandžio 30 d., kiekvieną dieną nuo 8 iki 18 val.", – nurodė A.Samuilovas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių