Klaipėdiečiai skundžiasi: parduotuvės prožektoriai vėl spigina į langus

Klaipėdiečių, gyvenančių netoli prekybos centro Herkaus Manto gatvėje, nakties ramybę vėl drumsčia per naktį į langus žibinantys vienos parduotuvės reklamos prožektoriai.

Pasak gyventojos, juos visą laiką išjungdavo apie 23 val., tačiau po savaitgalio, kai keitėsi pavasario laikas, šviesos vėl paliekamos įjungtos per naktį.

„Iki“ parduotuvės reklamos neišsijungia per naktį. Ta aukšta, baisi „bandūra“ turi prožektorius, ten įsuktos labai stiprios lempos, kurios šviečia visą naktį. Anksčiau visada išjungdavo, bet kai neseniai persukome laikrodžius, kažkodėl jų nebeišjungia. Išjungia tik mažąsias reklamas, aikštelę, o tą „bandūrą“ palieka. Kenčia abu daugiabučiai namai. Miegoti neįmanoma, prie tokios šviesos galima naktį knygą skaityti“, – skundėsi klaipėdietė.

Miegoti neįmanoma, prie tokios šviesos galima naktį knygą skaityti.

Praėjusių metų balandį šie prožektoriai irgi nervino gyventojus. Dėl problemos viena moteris kreipėsi ir į parduotuvės direktorę.

Žurnalistams tąkart susisiekus su „Iki“ atstovais paaiškėjo, kad prožektoriai per naktį neišsijungdavo esą dėl techninio gedimo. Jį pašalinus, lempos nebešvietė.

Šį kartą „Iki“ komunikacijos vadovė Gintarė Kitovė teigė, kad apšvietimas iš tiesų yra išjungiamas, tačiau bus patikrintas dar kartą.

„Apgailestaujame dėl klientei kilusių nepatogumų. Pažymime, jog jokių pokyčių parduotuvės apšvietime nebuvo. Nuo praėjusių metų parduotuvės logotipo apšvietimas yra valdomas nuotoliniu būdu ir yra apšviečiamas nuo saulėlydžio iki 23 val. „Iki“ parduotuvė prekybos centre „Studlendas“ veikia iki vėlyvo vakaro, todėl ir logotipą apšviečiame, kad jį matytų vėlyvą apsipirkimą pasirinkę pirkėjai. Per naktį apšvietimas yra išjungiamas ir jokių skundų dėl parduotuvės logotipo šviesų gavę nesame. Pagal suteiktą informaciją parduotuvės logotipo apšvietimo veikimo laiką patikrinsime papildomai“, – akcentavo G. Kitovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisvę Rokenrolui

Laisvę Rokenrolui portretas
O man kuo daugiau lempų,tuo geriau-galėtų paleisti muziką kuo garsiau:BUMBUM BUMČIK BUMBUMBUM.

zinau

zinau portretas
as tai uzjauciu, nes zinau kas yra tos kinietiskos baltos spiginancios lempos, jos akina lyg ziuretum i veikianti suvirinimo aparata... man uztenka tokiu dviratininku su 5 salmais ant galvu , kurie isijunge tas savo zybsincias lempas dienos metu vaziuojant misko takeliu...jetau, kad tik kas mane nenutrenktu, nes as toks asmenybe

S.S.S

S.S.S portretas
kiek žinau senai yra išrastos užuolaidos, roletai, žaliuzės ir pan. ir jokios šviesos nebaisu, bet jeigu žmonėms su proteliu nėra gerai, tai jie visada ras prie ko prisikabinti.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių