Klaipėdoje duris atveria unikali „Biofarmacijos“ parduotuvė

  • Teksto dydis:

Sveikata, sąmoningumas ir tvarumas – šiuo požiūriu besivadovaujanti vitaminų ir mineralų gamybos įmonė „Biofarmacija“ uostamiestyje atidaro unikalią parduotuvę. Pirmoji ir kol kas vienintelė tokio pobūdžio parduotuvė Lietuvoje ir galbūt Baltijos šalyse padės pasirūpinti savo sveikata, tausojant žmogiškuosius ir gamtos išteklius.

Papildai – be pakuotės

Penktadienį duris atveria šalia Senojo turgaus įsikūrusi firminė „Biofarmacijos“ parduotuvė, kur maisto papildų galima įsigyti gamintojo kainomis. Tai pirmoji 13 metus skaičiuojančios Klaipėdoje įsikūrusios įmonės parduotuvė.

Orientuodamasis į tvarumą, maisto papildų iš Izraelio gamintojas pirkėjams siūlo unikalią galimybę – reikiamus mineralus ir vitaminus įsigyti be pakuotės. Taip tausojami žmogiškieji ir gamtos ištekliai: nereikia dėžutės, nėra pakavimo išlaidų, prireikia mažiau vietos sandėliavimui, mažėja transportavimo kaštai, taupomas gamybos laikas.

„Biofarmacija“ yra lyderiaujantis maisto papildų ir mineralų gamintojas, kurio siūloma produkcija ne vienerius metus tarp vartotojų vaistinėse yra perkamiausia. Įmonė vienintelė Lietuvoje siūlo natūralios kilmės mineralus, maisto papildus miltelių pavidalu be cheminių priedų.

„Lietuvoje esame tarp lyderių, tad jaučiame atsakomybę, norime tobulėti ir būti arčiau žmogaus, labiau įsiklausyti į jo poreikius. Vis daugiau dėmesio skiriame tvarumui“, – apie organiškai gimusią parduotuvės koncepciją kalbėjo įmonės „Biofarmacija“ įkūrėjas ir vadovas Povilas Gusčius.

Ateityje panašaus pobūdžio parduotuves planuojama atidaryti visuose didžiuosiuose miestuose ir Baltijos šalyse, kur įmonė turi savo atstovybes. Daugiau nei dešimtmetį gyvuojančios įmonės asortimentas kito bei pildėsi, atsižvelgiant į darbuotojų ir jų artimųjų poreikius. Įmonės vadovas tikisi, kad glaudus bendravimas su pirkėjais padės dar geriau atliepti jų poreikius.

„Biofarmacijos“ nuotr.

Nenaudoja cheminių priedų

Firminėje parduotuvėje kokybiškus maisto papildus galima įsigyti žemesnėmis kainomis ir gauti specialisto konsultaciją. Gal reikia išvalyti žarnyną ar jį papildyti, o gal sustiprinti sąnarius? Gal būsimai mamai reikia natūralių papildų užtikrinti gimsiančio kūdikio sveikatą bei gerovę? Gal gimus mažyliui prireikia pasirūpinti geresne laktacija?

Pastebima, kad dažnai žmonės pasiduoda akcijų vilionėms, namų vaistinėlės lūžta nuo maisto papildų pertekliaus, tačiau norimo rezultato nesulaukiama. Parduotuvėje galima sudaryti net tam tikrą planą, kaip sąmoningai pasirūpinti savimi ir sustiprinti savo sveikatą.

Aktyvūs žmonės čia gali rasti kuo pastiprinti organizmą. Jiems taip pat siūlomi analogų rinkoje neturintys izotoniniai gėrimai be cheminių priedų.

„Atsižvelgiant į įvairių sistemų problematiką ir sezoniškumą draugauti su mumis galite visus metus“, – pristatydamas platų parduotuvės asortimentą paaiškino holistinės mokyklos įkūrėjas ir „Biofarmacijos“ mineralų ambasadorius Vytautas Gruzdys.

Padeda atstatyti pusiausvyrą

V. Gruzdys primena, kad vasarą būtina pasirūpinti savo širdimi – tam siūlomi didesnės koncentracijos kalio ir magnio preparatai, puikiai pažįstami pirkėjams. Atpalaiduoti raumenis ir psichiką vakare padės magnio preparatai. Šie papildai puikiai tinka ir aktyviai vasarojantiesiems.

„Sportuodami mes rūgštiname organizmą, tad reikėtų jį papildyti elektrolitais. Jie atstoja 20–30 litrų mineralinio vandens“, – patarimų negailėjo mineralų ambasadorius.

V. Gruzdys paaiškino, kad vandenyje ištirpinti milteliai geriau bei greičiau pasisavinami nei, pavyzdžiui, piliulės. Arba norint gauti reikiamą kiekį tektų išgerti saują kapsulių. Firminėje parduotuvėje gali pasiūlyti produkcijos įvairiam segmentui: nuo vaikų, senjorų iki aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojų.

„Mes kiekvienas turime savo gyvenimo tikslų, tad jų siekiant kartais išderiname organizmą. Mineralai padeda atstatyti pusiausvyrą. Nereikia galvoti, kad skausmas ir kiti juos lydintys nemalonūs simptomai yra natūrali senėjimo pasekmė. Mūsų tikslas – kad žmogus galėtų kuo ilgiau gyventi visavertį gyvenimą“, – akcentavo įmonės vadovas P. Gusčius.

„Biofarmacija“ su mineralų ambasadoriumi Vytautu Gruzdžiu.

Visą rugpjūčio mėnesį pirkėjai, įsigyjantys prekių už 10 ir daugiau eurų, dovanų gaus mineralų komplektą „BioMagnis 300mg + bioKalis300 mg“ kasdienai visam mėnesiui.

Firminė parduotuvė „Biofarmacija / be pakuočių / gamintojo kainomis“ įsikūrusi Turgaus aikštėje 14, Klaipėdoje.

Kontaktai: tel. +370 643 33 596.

Darbo laikas: II–V 9–18 val.

VI 9–14 val.

Sekmadienį ir pirmadienį nedirbame.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bio bio

bio bio portretas
kokia bio jei visur oro vandens dirvožemio tarša kurią net ne eiliniai žmonės daro o pasaulinė korporacijų mafija

O kada

O kada portretas
bus atidaryta tikrų naujausios kartos vaistų vaistinė? Bent viena

Ufa

Ufa portretas
Puiku
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių