Klaipėdos merą nustebino prašymas

Viešosios įstaigos „Klaipėdos šventės“ vadovė Eglė Šulskė pasiprašė atleidžiama iš darbo. Tai nustebino miesto merą ir Kultūros skyriaus vedėją.

Vakar vos pasibaigus pietų pertraukai E. Šulskė bendravo su Klaipėdos meru Arvydu Vaitkumi. Ji patvirtino, parašiusi siūlymą nutraukti su ja darbo sutartį.

Iki šio pokalbio įstaigos direktorė nenorėjo komentuoti savo sprendimo. Ji tik prasitarė, kad įstaiga turi savo tikslus, dirba savo darbus, o kaip sekasi dirbti, esąs kitas klausimas.

Pasirodo, apie tokį E. Šulskės ketinimą nežinojo nė Kultūros skyriaus vedėjas Paulius Ignatavičius.

Meras prasitarė, kad „Klaipėdos šventės“, kaip ir kitų savivaldybės įstaigų, buvo paprašyta pateikti pusmečio darbo ataskaitą.

„Klaipėdos šventės“ tokios ataskaitos nepateikė, užtat buvo gautas vadovės prašymas atleisti iš darbo.

E. Šulskė žadėjo ką nors daugiau pasakyti po pokalbio su meru, tačiau telefonu vakar po pietų nebeatsiliepė.

E. Šulskės pokalbis turėjo užtrukti 15 minučių, tiek laiko A. Vaitkus buvo skyręs šiam susitikimui. Jis užtruko kiek ilgiau – 20 minučių, bet, pasak A. Vaitkaus, tai yra kur kas ilgesnio pokalbio tema.

„Susikaupė daugiau klausimų, kurie buvo sprendžiami kitaip, nei kažkas įsivaizdavo, ir buvo klausimai, kurių kažkodėl nesprendė niekas“, – apie iškilusias organizacinio pobūdžio problemas užsiminė A. Vaitkus.

Meras įstaigos vadovės prašymo atleisti iš darbo nepatenkino ir pavedė Kultūros skyriaus vedėjui susitikti su E. Šulske bei aiškintis jos pareiškimo priežastis.

Viešoji įstaiga „Klaipėdos šventės“ atsakinga už Jūros šventės bei kitų didžiųjų miesto renginių organizavimą, ji rengia sezonines uostamiesčio šventes ir mažesnius renginius.

E. Šulskė įstaigai vadovauja nuo 2021 metų gruodžio.

Prieš tai įstaigai ilgiau nei aštuonerius metus vadovavo Romandas Žiubrys, vėliau, porą mėnesių – Liutauras Galinis ir rekordiškai trumpai, vos kelias dienas – buvęs Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Prie Grublės jokių ataskaitų nereikėjo

>ištisi baliai

>ištisi baliai portretas
gal jums greitąją pagalbą iškviesti su psichiatrijos specialistu? nes protingas žmogus tokių šlykštynių nesugalvotų

Čia ne Lalunui nesamones pliurpt

Čia ne Lalunui nesamones pliurpt portretas
Alga 5,3 t€ sėdėjo ir nesitvėrė juokais,o kai ataskaitos paprašė už ka moka alga ir ka ponia nuveikė tai iškart tepa slides
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių