Prie tvenkinių – vyrų daiktai

Savaitės pradžia uostamiesčio ugniagesiams atnešė kelis panašius darbus – jiems teko rinkti daiktus prie dviejų nedidelių tvenkinių. Viena šių istorijų baigėsi optimistiškai, kita – liūdnai.

Antradienį ryte Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos darbuotojus miesto policijos komisariato pareigūnai paprašė pagalbos.

Dar išvakarėse policininkams buvo pranešta apie prie Malūno tvenkinio, anksčiau vadinto Trinyčių vardu, rastus kažkokio žmogaus daiktus. Todėl pamanyta, kad jų savininkas galėjo nuskęsti.

Apie 8.30 val. gelbėtojai jau buvo prie tvenkinio, jie kobiniu graibštė dugną ir galbūt jau būtų bridę ar net plaukę į tvenkinį ieškoti skenduolio toliau nuo kranto, bet po gero pusvalandžio iš policininkų sužinojo, kad ieškotas žmogus rastas namuose.

Kur kas liūdnesnė istorija atsitiko pirmadienį šiaurinėje miesto dalyje.

Po 9 val. ryto Klaipėdos universiteto ligoninės ūkio dalies darbuotojai pamatė tvenkinėlyje netoli ūkinių pastatų plūduriuojantį žmogaus kūną.

Pareigūnai atvyko ir suprato, kad patys velionio nepasieks, jis buvo maždaug už penkių metrų nuo kranto. Todėl buvo iškviesti ugniagesiai.

Gelbėtojas apsivilko hidrokostiumą, įbrido į negilų tvenkinuką ir kobiniu pritraukė kūną.

Aplinkui vandens telkinį buvo išmėtyta daug daiktų. Ugniagesiams teko padėti juos surinkti, tačiau nė vienas radinių nepadėjo sužinoti mirusiojo asmenybės.

Iš pažiūros vyras galėjo būti apie 35 ar 40 metų, išorinių sužalojimo požymių nepastebėta.

Pirmadienį ir antradienį iki pavakarės niekas nepareiškė ieškąs dingusio panašaus amžiaus asmens.

Dvi dienas nepavyko išsiaiškinti, kas yra velionis, tik trečiadienį, kai vienas klaipėdietis pranešė negalintis susisiekti su broliu, pradėjo aiškėti, kad skenduolis ir klaipėdiečio minimas brolis gali būti tas pats žmogus.

Vakar pareigūnai dar neskubėjo pranešti, kad velionio asmenybė nustatyta, laukta oficialios atpažinimo procedūros. Tačiau daugelis faktų vertė manyti, kad ieškomas asmuo yra tas, kurį rado ligoninės darbuotojai.

Atrodo, kad šis žmogus buvo ką tik išleistas iš ligoninės. Kodėl jis pasuko prie vandens telkinio ir nuo ko tiksliai jis mirė, kol kas nežinoma. Laukiama teismo medicinos ekspertų išvados, tęsiamas mirties priežasties tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
isgide daktariuskes ir paleido toliau giditis ambulatoriskiai, tems zalcams poh ant zmoniu. dahtarbiades
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių