Tęsis šiltas ruduo

Sinoptikai prognozuoja, kad rugsėjo viduryje orai dar lepins šiluma, dangus bus giedras, o lietaus beveik nesulauksime. Itin smarkaus vėjo, audros ar kitų panašių šaltąjį rudenį priminsiančių orų taip pat nenumatyta. Teigiama, kad temperatūra pakils iki 24 laipsnių šilumos.

Šiandien šiaurės vėjas sieks 8–13 m/s, įdienojus gūsiai pakils iki 15 m/s. Numatomas trumpas lietus. Temperatūra laikysis apie 19–21 laipsnį šilumos.

Sekmadienis bus apniukęs. Naktį vėjo kryptis ir smarkumas nesikeis, o temperatūra sieks 15–17 laipsnių, dieną šils iki 20–22 laipsnių šilumos. Naktis prognozuojama be žymesnio lietaus, diena – apskritai be lietaus.

Pirmadienis bus saulėtas, lietaus nesulauksime. Naktį vyraus šiaurės, rytų vėjas, kuris sieks 6–11 m/s, dieną sieks 5–9 m/s. Temperatūra naktį laikysis apie 14–16 laipsnių, ji tokia išliks iki pat penktadienio, o antradienio ir trečiadienio dienomis šils iki 22–24 laipsnių šilumos.

Antradienis taip pat numatomas giedras ir saulėtas. Šiaurinių krypčių vėjas pūs nestipriai, sieks iki 5–9 m/s.

Trečiadienis bus debesuotas, tačiau lietus nei šią, nei likusiomis savaitės dienomis neprognozuojamas. Vyraus ir nestiprus šiaurės, rytų vėjas.

Ketvirtadienį vėjo kryptis ir smarkumas išliks toks pat kaip trečiadienį. Temperatūra naktį sieks 14–16 laipsnių, dieną šils iki 21–23 laipsnių. Panaši temperatūra, vėjo kryptis bei smarkumas laikysis ir penktadienį.

Kitą savaitgalį numatomi vis dar šilti orai, naktimis laikysis apie 12–14 laipsnių, dieną šils iki 18–20 laipsnių.


Šiame straipsnyje: oraipajūrisruduošiluma

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kaip smagu kad dar šilta ir saulėta, juk tų ilgų ir tamsių vakarų laikas vistiek ateis , tad džiaukimės saulute ir šiluma
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių