Aliarmas Palangos daugiabutyje: įtariama, kad butas užsidegė sprogus paspirtuko baterijai

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Palangoje užsidegė butas. Nors žmonės nenukentėjo, dalį jų turto pasiglemžė ugnis.

Apie tai feisbuke paskelbė Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

„Įvyko didelė nelaimė, galimai sprogus paspirtuko kraunamai baterijai užsidegė butas“, – pranešė jis ir pridūrė, kad žmonės per šį įvykį nenukentėjo, tačiau didelę dalį jų turto pasiglemžė ugnis.

„Buvome įvykio vietoje, žmones, kurie pareiškė norą, operatyviai apgyvendinome viešbutyje. Miesto  tarnybos: komunalinis ūkis, šilumos tinklai vietoje įvertino situaciją, pašalino svarbiausias problemas“, – rašė meras.

Anot Š. Vaitkaus, šiandien ryte turėtų prasidėti teritorijos ir namo tvarkymo, valymo darbai. Savivaldybė įvertins situaciją ir pagelbė,s kiek įstatymai leidžia finansiškai.

„Labai dėkoju ugniagesiams, policijos pareigūnams, medikams, jūs tikrai nerealūs ir su didele širdimi! Kartu su visa bendruomene padėsime, kuo tik galėsime ir nepaliksime mūsų gyventojų nelaimėje. Kreipiuosi į visus, kas gali taip pat padėti žmonėms ir kuo greičiau sutvarkyti jų namus, ypač į statybininkus ar statybines bendroves“, – prašė meras.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, 21.52 val. ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, butas Sodų gatvėje degė atvira liepsna. Iš namo laiptinės jau buvo išėję dvylika žmonių.

Gaisras kilo trijų kambarių bute su virtuve. Per gaisrą visiškai sudegė kambarys ir jame buvę namų apyvokos daiktai, išdužo vidiniai ir balkono langai. Gretimuose kambariuose ir koridoriuje aprūko lubos.

Dūmų detektorius nebuvo įrengtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kas nauja dar nepatikrinta laiko gali baiktis nesėkme žiauru ,ir nėra ko kaltinti

Palanga

Palanga portretas
Video interviu klausiau, tv3 - Lietuvos rytas ir kituose portaluose buto šeimininkė pasakoja taip kaip jai patogiau, nes slepia poilsiautojus nedeklaruotus. - sako kad paspirtukas prieš vieną dieną vakar iš rankų jau panaudotą ir iš karto pajungė krautis... Jei tai teisybė, tai pairtukas galėjo būti ir sušalęs, gal vandeny kur mirko. Reikėjo išdžiovinti ir kelias dienas nejungti krautis. . Kalti jie patys, tad ir žalą kaimynams turi atlyginti patys. ,,, Teisingai rašo vienas komentatorius, kad Palangiškiai pinigų netrūksta, už kambarį bute su 3- 4 lovom plėšia gražius pinigus - už naktį po 150 -200 eurų. - gal iš nedeklaruotų poilsiautojų kas krovė paspirtukas, tai dabar keičia pasakojimą savo naudai...

Versija karma

Versija karma portretas
Kokia profesija savininku? Gal restorana laiko?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių