Iš areštinės – į ligoninę ir atgal

Į areštinės kameras uždaryti asmenys turi įvairių pageidavimų, kurių pareigūnai negali vykdyti. Kartais protestuodami areštinės gyventojai bando save žaloti: taip vieni jų ieško pramogų, kiti bando protestuoti. Kol kas nežinia, ko siekė save bandęs žaloti 37 metų nuteistasis.

Penktadienį po 16 val. į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą Kauno gatvėje skubėjo greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Medikus pareigūnai nuvedė į pusrūsyje įrengtą areštinę, kur pagalbos reikėjo už vagystę nuteistam vyrui.

Areštinės kameroje jis bandė žalotis, kaip galima įtarti, batų raišteliais. Pareigūnai pastebėjo jo pastangas ir neleido įvykdyti tokių kėslų. Medikai išgabeno vyrą į ligoninės padalinį Baltikalnio gatvėje.

Panašu, kad nuteistam ir bausmę atlikti pasiųstam vyrui teks susitaikyti su likimu, jau šios savaitės pradžioje jis iškeliaus į laisvės atėmimo vietą.

Dažniausiai areštinės gyventojai susikruvina riešus vienkartiniais skutimosi peiliukais. Tik pastaruoju metu tokias žaizdas medikai sutvarsto ten pat areštinėje, tad siekis prasiblaškyti ar patirti naujų pramogų gydymo įstaigoje lieka neįgyvendintas.


Šiame straipsnyje: nuteistasisareštinėligoninėsave žalojopagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių