BMW liko be visų ratų

Vagys gvelbia tai, kas lengvai prieinama ir savininkų nelabai saugoma. Taip žmonės praranda tūkstančius eurų kainuojančius daiktus.

Trečiadienį Klaipėdoje ir jos priemiestyje įvykdytos dvi vagystės, kurios galbūt bus siejamos, o galbūt tai tik sutapimas.

Tos dienos ryte miesto policijos komisariato pareigūnams pranešta, kad Pajūrio gatvėje, kuri yra Tauralaukyje, iš laisvai prieinamos aikštelės dingo įmonei priklausanti priekaba, skirta valtims pervežti.

Pareiškimą parašęs įmonės atsakingas asmuo nurodė, kad priekaba verta 5 tūkst. eurų.

Aikštelė nėra saugoma ir stebima vaizdo kameromis.

Tiesa, ją tempęs automobilis galėjo būti užfiksuotas kitų šiame miesto kvartale įrengtų vaizdo stebėjimo kamerų. Pagal automobilio valstybinius numerius gali būti nustatytas ir įtariamasis.

Apie kitą vagystę, įvykdytą ne taip toli nuo pirmosios – Kalotės kaime, pranešta tos pačios dienos popietę. Į savo sodybą, kurioje negyvena, atvažiavęs žmogus rado savo mašiną be ratų.

„BMW 550i“ stovėjo ant kelių plytų krūvelių.

Panašu, kad vagis darbavosi nesibaimindamas būti nutvertas ir visai negalvojo apie automobilio saugumą. Ko gero, numontuodamas ratus nusikaltėlis apgadino automobilio slenksčius.

Nukentėjusysis nurodė, kad jam padaryta žala siekia 1,5 tūkst. eurų. Nusikaltimą tiria Klaipėdos rajono policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių