Keturiems palangiškiams gresia nemalonumai dėl disponavimo kvaišalais

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Klaipėdos teismui perduota baudžiamąją bylą, kurioje keturi 19–28 metų jaunuoliai iš Palangos kaltinami neteisėtai disponavę narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis.

Kaip skelbia prokuratūra, ikiteisminio tyrimo duomenimis, 28-erių metų Palangos gyventojas galėjo parduoti beveik vieną gramą narkotinės medžiagos – kanapių – 25-erių metų ten pat gyvenančiam vaikinui.

Pastarasis, įtariama, tęsė šių kvaišalų platinimą ir dalį įsigytų narkotikų pardavė trečiam bylos kaltinamajam – 19-mečiui jaunuoliui.

28-erių metų vyro namuose pareigūnai rado ir daugiau neteisėtai laikomų kvaišalų. Kratos metu jo bute rasta daugiau nei trys gramai kanapių.

Atliekant šį ikiteisminį tyrimą buvo gauta duomenų, leidžiančių pagrįstai įtarti, kad ketvirtasis bylos kaltinamasis – taip pat Palangoje gyvenantis 20-metis – pernai pavasarį galėjo parduoti penkiolikmečiui elektroninės cigaretės skysčio, kurio sudėtyje buvo psichotropinės medžiagos – sintetinio kanabinoido.

Atliktos kratos metu pareigūnai vaikino namuose rado ir daugiau laikomų kvaišalų. Dvidešimtmečiui pareikšti kaltinimai dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimo nepilnamečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių