Klaipėdoje užpultas ir sumuštas dviratininkas

Tirti muštynių atvejus policijos pareigūnams nėra paprasta, ypač, jeigu apie tai pranešama gerokai pavėluotai. Jeigu policininkai seka karštais pėdsakais, jiems pavyksta sučiupti ne tik mušeikas, bet ir išaiškinti ir kitas jų piktadarybes.

Šeštadienio naktį, pusvalandis po vidurnakčio, uostamiesčio Priestočio ir Šaulių gatvių sankryžoje du vyrai užpuolė dviračiu važiavusį žmogų. Jie nubloškė vyrą ant žemės, jį sumušė ir sulaužė šalmą bei akinius.

Tą pačią naktį pareigūnams pavyko sulaikyti 45-erių ir 26-erių įtariamuosius.

Netruko paaiškėti, kad vyresnysis įtariamas dar ir kitu nusikaltimu – praėjus maždaug 20 minučių po dviratininko sumušimo jis galėjo išdaužti „Opel“ markės automobilio langus. Mašina stovėjo Šaulių gatvėje.

Policijos pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus. Kol kas neaišku, kodėl įtariamieji nebuvo sulaikyti. Jiems tik įteikti šaukimai atvykti į policijos komisariatą apklausai.

Kitas muštynių atvejis Klaipėdos policijos komisariato pareigūnų fiksuotas dar ketvirtadienį. Tądien policijai dėl patirtos skriaudos pasiskundė 64 metų vyras.

Jo teigimu, tądien, 17.30 val., Debreceno gatvėje, netoli parduotuvės jį sumušė nepažįstamas vyras. Koks galėjo būti šio išpuolio motyvas, neaišku. Apie incidento metu prarastus daiktus nukentėjusysis nepranešė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sviestas

sviestas portretas
garantuotai susikti kaunieciai kokie.

.

. portretas
labiau domintu instrukcijos ka gali (jei pajegi) daryt uzpuolikui ,o ko negali, kad nebutu baudziako. o siaip - karstas noras montiruote.( protiv loma net priema)

> anonimas

> anonimas portretas
koks tu juokingas su savo prielaidomis. Iš prigimties homofobas. Lietuvių budulių nebųna taip?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių