Klaipėdos rajone apvirtęs BMW išgąsdino vairuotojus

Šeštadienio vakarą Klaipėdos rajone, kelyje Švėkšna-Daukšaičiai-Vieviržėnai, buvo pastebėtas apvirtęs automobilis, o prie jo – besiburiuojantys žmonės. Kaip paaiškėjo, įvykio metu niekas nenukentėjo, iki atvykstant ugniagesiams automobilio keleiviai patys išjungė akumuliatorių.

Automobilis apvirto jau sutemus. Žmonės, matę šį įvykį, liudijo, kad vaizdas išgąsdino. Manyta, kad apvirtusiame automobilyje yra nukentėjusių žmonių. Taip pat buvo svarstyta, dėl kokių priežasčių įvyko nelaimė – per didelio greičio, lenktynių, o gal sutrukdė oro sąlygos, kadangi vakar matomumui kelyje trukdė rūkas.

Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai gelbėtojai gavo iškvietimą apie 21.30 val.

Pasak Klaipėdos priešgaisrinė gelbėjimo valdybos budinčiojo, ugniagesių pagalbos vis dėlto neprireikė.

„Iškvietimo vietoje, po eismo įvykio, automobilis „BMW 530“ buvo apsivertęs. Gaisro požymių nebuvo. Iki atvykstant ugniagesiams, žmonės patys atjungė akumuliatorių. Ugniagesių pagalbos nereikėjo“, – informavo budintysis.

Tikslios informacijos, kiek žmonių buvo automobilyje, ugniagesiai neturėjo. Taip pat žinoma, kad į įvykio vietą skubėjo ir greitoji pagalba.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė patvirtino, kad sužeistų avarijos metu nebuvo.

„Pasak Operatyvaus valdymo skyriaus, 2003 m. gim. vairuotojas nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Vairuotojas blaivus, niekas nenukentėjo“, – teigė A. Grauslienė.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos rajonasBMWapvirto automobilisavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Tie blaivininkai tiesiog košmaras keliuose.

?

? portretas
Besiburiuojantys žmonės? Čia tie kur buriuoja, t.y. valdo bures?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių