Mamos šokiruotos: Klaipėdos rajone suaugusieji gąsdino vaikus

Vaikams gresia pavojus ir tada, kai jie eina iš mokyklos, ir kai žaidžia savo namų kieme. Apie tai byloja antradienio įvykiai Dituvos soduose bei Gargžduose.

Antradienį apie 14 val. Dercekliuose, kur yra didžiausi Klaipėdos apskrityje sodininkų bendrijų masyvai, nepažįstamo asmens buvo užpultas 2004 metais gimęs berniukas.

Vaikas ėjo iš mokyklos. Prie jo privažiavo automobilis, vairuotojas išlipo, smogė vaikui į veidą ir spyrė į kūną.

Parėjęs namo mokinys papasakojo apie incidentą tėvams, o šie kreipėsi į policiją. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Kitas incidentas, antradienį vakare įvykęs Gargžduose, suneramino šio miesto mamas. Jos netrukus ėmė dalintis socialiniuose tinkluose turimomis žiniomis, o svarbiausia – įspėjo apie grėsmę vaikams.

Pasak pasklidusio pranešimo, gegužės 3 dieną, apie 19.20 val. Vasario 16-osios gatvėje du vyrai gaudė paspirtuku važinėjusį berniuką. Vaikas spėjo pasprukti. Į namus jis grįžo labai išsigandęs ir papasakojo, išgirdęs vyrų žodžius: „Ar šis vaikis tiks?“.

Vienas šių vyrų buvęs apie 50 ar 60 metų amžiaus, jis nešioja ūsus. Antrasis, pasak vaiko, yra kur kas jaunesnis.

Klaipėdos rajono policijos viršininkę pavaduojantis Viešosios policijos skyriaus viršininkas Gediminas Radzevičius patarė nedaryti skubotų išvadų ir patikino, kad tądien daugiau panašių pranešimų nebuvo.

„Mūsų žiniomis vaikas išsigando vieno suaugusiojo. Berniuko tėvai informavo policiją apie incidentą, bet neprašė pradėti tyrimą, jie tiesiog pranešė ir tikėjosi, kad bus užkirstas kelias panašiems atvejams. Atrodo, kad vaikui nebuvo padaryta jokia žala. Nežinome, kokių kėslų turėjo tas žmogus. Nedrįsčiau teigti, kad tai buvo išpuolis prieš vaiką", – svarstė pareigūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

braskei

braskei portretas
Braskei- dar nera ka siaubti. Vat po pusantro -dvieju menesiuku- tada dyzuruok :)

braske

braske portretas
o kad jusu vaikai siaubia sodus,tai nieko? geriau juos priziurekit

KLAIPEDA

KLAIPEDA portretas
Nežinome, kokių kėslų turėjo tas žmogus. Nedrįsčiau teigti, kad tai buvo išpuolis prieš vaiką", – svarstė pareigūnas ?????? ei pareigune o tu pats vaiku turi? nieko sau pokstai,a cia kas cirkas gal koks?vaikus must Ar gasdynt?VIENU ZODZIU UZ VAIKO BET KOKIA FORMA IZEIDIMA AR DAR KA, AS TUOS KURVOS DAUZYSIU IKI GRABO LENTOS,MELSKITIES PEDOFILAI,PIJOKAI,DEGRADAI...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių