Naktį su nepažįstamuoju ėjo prie bankomato

Klaipėdoje pranešta apie porą nusikaltimų, kurių įvykdymo aplinkybės kelia labai daug klausimų. Tikėtina, kad ikiteisminį tyrimą dėl vagysčių pradėję pareigūnai ras atsakymus ir nustatys kaltininkus.

Pirmadienį į miesto policijos komisariatą atėjo 29-erių vyras ir pranešė apie prieš jį įvykdytą nusikaltimą.

Nukentėjusysis paaiškino, kad sekmadienio naktį Taikos prospekte buvo apvogtas – iš jo pagrobta tūkstantis eurų.

Dėstydamas įvykio aplinkybes vyras teigė, kad prieš 2 val. nakties jis su iš matymo pažįstamu vyru nuėjo prie bankomato Taikos prospekte. Nukentėjusysis išsigrynino tūkstantį eurų. Abu vyrai tebestovėjo prie bankomato, kai menkai pažįstamas asmuo išgriebė jam iš rankos banknotus ir pabėgo.

Kol kas nelabai aišku, kodėl nusikaltimo auka iškart nepranešė apie nusikaltimą ir kodėl naktį jam prireikė nemenkos pinigų sumos.

Kitas pirmadienį Klaipėdoje įvykdytas nusikaltimas kelia dar didesnę nuostabą. Tądien apie 13 val. savo namuose buvo apvogta 87-erių senolė.

Ko gero, nusikaltimo aplinkybės iki galo dar neaiškios. Iš nukentėjusiosios pasakojimo aiškėja, kad apie 13 val. ji įsileido nepažįstamą moterį.

Pensininkė pasakojo, kad atėjūnė netikino esanti socialinė darbuotoja ar kitos valdiškos įstaigos atstovė, nemelavo ir apie būtinybę patikrinti pinigus ar banko kortelę.

Nukentėjusioji vėliau sakė pareigūnams, kad atėjūnė kalbėjo su ja apie visokius nereikšmingus dalykus. Jos abi buvo nuėjusios ir į virtuvę.

Maždaug po ketvirčio valandos nekviesta viešnia išėjo, o šeimininkė virtuvės spintelėje pasigedo piniginės, kurioje laikė 4 tūkst. eurų.

Tikėtina, kad apvogta senolė apklausos metu papasakos, kaip atrodo vagilė, ir prisimins daugiau įvykio aplinkybių.

Pagyvenę žmonės paprastai būna labai atsargūs ir nepatiklūs. Sunku suprasti, kodėl garbaus amžiaus moteris įsileido į savo namus nepažįstamąją, be jokio preteksto besiprašiusią į svečius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytas

vytas portretas
tai čia smulkmenos gėrimai pijokavimai su nepažystamais baigiasi sulaužytais žandikauliais, buvo atvejis 10 metų , daugiau atgal +-, miške atsidūrė , subaladotas atimti pinigai, ar įpylė ko į gėrimus ar nepamena nuo apgirtimo.......................

Senis

Senis portretas
Narkobiznis yra pavojingas

Blaivus

Blaivus portretas
o galejo eiti 4 val ir grynintis jau 2000 pinigu..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių