Sulaikytas Molotovo kokteilius į komisariato pastatus Gargžduose ir Klaipėdoje metęs vyras

Pareigūnai sulaikė įtariamąjį, kuris butelį su padegamuoju skysčiu, vadinamąjį Molotovo kokteilį, metė į Klaipėdos rajono policijos komisariato pastatą Gargžduose bei tokiu pat būdu bandė padegti Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatą.

24 metų įtariamasis buvo sulaikytas vėlų pirmadienio vakarą, apie 23 val., ir uždarytas į areštinę, pranešė Policijos departamentas. 

Klaipėdos rajono gyventojas policijai žinomas, skelbia Klaipėdos apskrities policija.

Vienas išpuolių buvo pastebėtas pirmadienį dieną, apie 13.10 val.

Tada buvo nustatyta, kad Klaipėdos rajone, Gargžduose, pirmadienio naktį, apie 0.20 val., į Klaipėdos rajono policijos komisariato pastatą minėtas vyras metė stiklinę talpą su degiu skysčiu. Ji sudužo šalia pastato sienos ir taip apgadino pastato sieną.

Panašus išpuolis panašiu metu buvo įvykdytas ir Klaipėdoje – uostamiestyje pirmadienio vidurnaktį Molotovo kokteiliu bandyta padegti Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatą.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 0.53 val. Klaipėdoje, Kauno gatvėje, į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatą nenustatytas asmuo metė butelį su degiu skysčiu.

Kilo gaisras, per jį aprūko pastato siena, pasak ugniagesių, apdegė 1 kvadratinis metras ploto ir užgeso savaime, daugiau gaisras neišsiplėtė.

Vaizdo kameros užfiksavo vieną galimą įtariamąjį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Kodel nerašo pavardes ,iš kur , ką veikia , šeima , vaikai.

Mentas \\\\\.../////

Mentas  \\\\\...///// portretas
Teisybė ar ne,bet girėjau jog milicija jau temstant užsirakina iš vidaus,nes bijo banditų,tai kaip žmogui prisibelsti,jei ne tokiu neeiliniu (neleistinu) būdu,neišgirs,tai pamatys.

.

. portretas
gal superherojus? taip greit is Gargzdu i Klaipeda pateko ir nusikalst suspejo..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių