Tragiška avarija Klaipėdos rajone: skriedama mašina nulaužė net medžio viršūnę

Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos bendruomenė sukrėsta – sekmadienio naktį netoli miestelio įvyko šiurpi avarija, kurios metu žuvo jaunas veivižėniškis, sužeisti keturi drauge važiavę jauni žmonės.

Dvi merginos yra šios gimnazijos abiturientės, drauge važiavę jaunuoliai šią mokyklą baigė kiek anksčiau.

Oficialus Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovų pranešimas skelbia, kad eismo nelaimė įvyko sekmadienį, 2.23 val., kai visai neseniai vairuotojo pažymėjimą gavusi mergina nesuvaldė automobilio „Audi A3“.

Ilgame posūkyje lietingą naktį nepatyrusi vairuotoja nesuvaldė dideliu greičiu važiavusio automobilio, įlėkė į pakelės griovį, automobilis nuo jo atšoko ir versdamasis nuskriejo toliau. Per išdužusį galinį langą iškrito trys mašina važiavę asmenys.

Automobilis skriejo taip aukštai, kad nulaužė šalia augusio medžio viršūnę, kelis kartus vertėsi ir galiausiai nukrito ant šono. Labiausiai nepasisekė galinėje keleivių sėdynėje, per vidurį, sėdėjusiam vaikinui. Pasak liudininkų, kai jis nukrito ant žemės, sumaitota mašina jį užgriuvo. 2000 metais gimęs jaunuolis žuvo vietoje.

Vienas žmogus buvo prisisegęs saugos diržą ir iš mašinos neiškrito, bet sulamdyta mašina jo neprispaudė. Po nelaimės įvykio vietoje darbo turėjo ugniagesiai gelbėtojai. Jiems teko iš mašinos vaduoti joje likusį vaikiną, iš po automobilio nuolaužų traukti žuvusįjį.

Greitosios medicinos pagalbos automobiliai į ligoninę Klaipėdoje skubiai išvežė vairuotoją, jos bendraamžę ir 22 bei 23 metų vaikinus. Kai kurių sužeistųjų būklė tebėra kritinė.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Astos Kažukauskienės teigimu, vairuotoja nelaimės metu buvo blaivi. Automobilį vairavusi mergina ir kartu važiavusi jos bendraamžė yra abiturientės. Pirmadienį jos turėjo laikyti egzaminą. Kiti keleiviai – taip pat Veiviržėnų gyventojai, jie kiek anksčiau baigė tą pačią gimnaziją.

Žuvusysis – šios gimnazijos darbuotojos sūnus. Šeima išgyvena ne pirmą tragediją – prieš kelerius metus ji neteko kito vaiko.

Automobilį vairavusi mergina gimnazijoje buvo vadinama viena perspektyviausių šių metų laidos abiturienčių, itin gerai besimokanti moksleivė pasižymi pavyzdingu elgesiu.

Merginą pažįstantys vietos jaunuoliai tikino, kad nepaisant itin trumpo vairavimo stažo ji buvo mėgėja greitai važiuoti. Esama liudijimų, kad tragedijos naktį su ja važiavę jaunuoliai prašė merginą lėtinti greitį.

Veiviržėnų gyventojai gerai žino ilgą kelio posūkį prieš miestelį, važiuojant nuo Gargždų pusės. Vietos gyventojų teigimu – tai spąstai didelio greičio mėgėjams. Šioje vietoje yra įvykusi ne viena avarija.

Tikėtina, kad po šios nelaimės pavojingoje vietoje bus apribotas greitis.


Šiame straipsnyje: Jurgio Šaulio gimnazijaavarijaVeiviržėnaiavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
"Merginą pažįstantys vietos jaunuoliai tikino, kad nepaisant itin trumpo vairavimo stažo ji buvo mėgėja greitai važiuoti." Klausimų daugiau kaip ir neliko. Čia panašiai kaip vaikams tėvai nuperka elektrinius paspirtukus, o kaip juo važiuoti nepaaiškina. Gaila jaunų žmonių. Visą gyvenimą sau sugadino per kelias sekundes.

Pipo

Pipo  portretas
Wat een tragedie met deze jonge mensen, Hard rijders zijn dood rijders het spreekwoord is dus uit gekomen. Heel belangrijk bij het lessen voor het rijbewijs leren leren en leren beheersen in het verkeer. Ook ik ervaar dan er heeeel veeeel mensen geen achterlichten kunnen zien en er voorbij moeten een echte vervelende karakter trek en rijgedrag. Je wint er niks mee met dat race gedrag. houd rekening met afstanden en snelheden. Je komt ook op je bestemming aan met rust en kruidenbitter. minuutje later misschien, erg he.!

Dabar

Dabar portretas
Ten ženklas 70, vargu ar važiuodami jie žiūrėjo į tuos ženklus , normalus tas kelio vingis, greitis ir nepatyrimas savo padare. Labai gaila jaunu žmonių.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių