Kaišiadorių rajone sprogus vilkiko padangai, susidūrė penki automobiliai

  • Teksto dydis:

Kaišiadorių rajone ketvirtadienį sprogus vilkiko padangai, įvyko avarija, kurios metu susidūrė penkti automobiliai, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

PAGD duomenimis, 8.11 val. pranešta, kad Kertauninkų kaime, kelyje Vilnius-Kaunas, sprogus vilkiko padangai, susidūrė pranešėjo automobilis „Volkswagen“ ir dar keturi automobiliai.

Sužeistų žmonių nebuvo, ant kelio mėtėsi padangos likučiai. Pagalbos niekam neprireikė, kelio dangą nuvalė vairuotojai iki ugniagesių atvykimo.


Šiame straipsnyje: Kaišiadorių rajonassprogo vilkiko padangasusidūrė penki automobiliaiavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kinietiskos

Kinietiskos portretas
ir dar restauruotos (!!!) padangos - ant daugumos lietuvisku imoniu vilkiku. Dar blogiau tai,kad jos net neatlaiko rekomenduojamo slegio! Todel eksploatuojamos zemesniu,del ko kaista ir suyra dar greiciau.

Pridursiu \\\\\.../////

Pridursiu  \\\\\...///// portretas
dar ir vasarą dėl karšto oro.___Normaliose valstybėse šiuo atvėju,sunkiasvoris transportas stabdomas,nes jie ir "pjauna" asfaltą.

Na \\\\\.../////

Na  \\\\\...///// portretas
ir viršsvoris nenaujiena,dėl ko keliai jau greit tiks tik tankais važinėti,nes provėžos greit bus iki kelių.___Kai smarkus lietus ne važiuoji,o plauki,dėl ko ir skaudžios avarijos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių