Paaiškėjo daugiau detalių apie „SPA Vilnius Anykščiai“ nuskendusią mažylę

  • Teksto dydis:

Aiškėja daugiau detalių apie „SPA Vilnius Anykščiai“ nuskendusią mažylę.

Nelaimė – sūkurinėje vonioje

Kaip rašo regioninis portalas anyksta.lt, nelaimė įvyko, kai šeima laiką leido zonoje, kurioje yra įrengta sukūrinė vonia. Pasak nuskendusios mergaitės giminaitės, mažylės mama stovėjo netoliese, o kai vienas iš sūnų sušuko: „Kur Beatričė?“, moteris nieko nelaukdama pribėgo prie sūkurinės vonios, bet mažametės čia jau nesimatė.

Giminaičių teigimu, nuskendusi mergaitė laiką SPA zonoje leido neužsidėjusi plaukmenų, o krisdama į sūkurinę vonią galimai susitrenkė galvą. „SPA Vilnius Anykščiai“ darbuotojų tuo metu nelaimės vietoje esą nebuvo – dukrą iš sūkurinės vonios ištraukė mama. Pamačiusi, kas nutiko, moteris nualpo.

Gaivino darbuotojai

„Mūsų komentarai – labai trumpi. Tiesiog galime pareikšti nuoširdžią užuojautą šeimai. Liūdime kartu su šeima ir esame pasiruošę suteikti visą reikalingą pagalbą šiuo sunkiu laikotarpiu“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sekmadienį sakė „SPA Vilnius Anykščiai“ direktorės pareigas laikinai einanti Sigita Vegnerė.

Pasiteiravus, ar tragiška nelaimė galėjo įvykti dėl mažametės tėvų, ar dėl viešbučio darbuotojų kaltės, pašnekovė teigė nesiimsianti to vertinti, nes šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas – vertinamos visos nelaimingo atsitikimo aplinkybės.

„Mes bendradarbiaujame su policija ir visa medžiaga yra ten. Mes tiesiog negalime komentuoti tyrimo eigos“, – pridūrė S. Vegnerė.

Pasak jos, 2019 metais gimusią mergaitę įvykio vietoje gaivino darbuotojai. O atvykus greitosios medicinos pagalbai, mažylė buvo išvežta į Anykščių rajono savivaldybės ligoninę. 12.45 val. medikai konstatavo mažylės mirtį.

Atliekamas tyrimas

Primename, apie nelaimę, kad šeštadienį, lapkričio 5 dieną, „Vilnius SPA Anykščiai“ nuskendo mergaitė, pareigūnai gavo 11.30 val.

Utenos apskrities policijos atstovė Violeta Ginaitienė BNS plačiau įvykio aplinkybių nekomentavo. „Tai jautri informacija, šiai dienai pirminė informacija yra tokia“, – sekmadienį sakė ji.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše

Į darželius ir mokyklas nesugrįš ir daugiau vaikų. Prieš kelias dienas Šilutės rajone žuvo elektros srove traumuotas pusantrų metų berniukas. Vaiko teisių gynėjai baiminasi, kad tokių situacijų nebūtų daugiau.

„Turime labai gerai įsivertinti namuose vaikų aplinką – pažiūrėti laiptus, peržiūrėti aštrius, degius daiktus. Ar nėra vaikams labai arti pasiekiami, ar tikrai yra saugioje vietoje. Lygiai taip pat išleidžiant vaikus į lauką ar baseiną, reikia įvertinti, ar tai tikrai yra saugi aplinka. Negalime palikti nė metro nuo vandens“, – akcentavo Vaiko teisių ir įvaikinimo tarnybos vadovė Ilma Skuodienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žmonės nieko nesmerkite

Žmonės nieko nesmerkite portretas
Nekaltinkit. Viskas ir taip per daug ziauru

Anonimas

Anonimas portretas
Butent todel Vakaru Europoje vaikai iki 18 m neileidziami i sukurines vonias. Tai yra zona kurioje ilsisi tik suauge.

Liūdna bet

Liūdna bet portretas
pinigai laimes neatneša, tik atima..
VISI KOMENTARAI 83

Galerijos

Daugiau straipsnių