Studento iš Turkijos nuotykis Petrašiūnuose: be policijos ir specialios technikos neapsieita

  • Teksto dydis:

Šiandien Kauną prausiančios liūtys jau susirado pirmą auką. Petrašiūnuose dėl slidžios kelio dangos griovyje atsidūrė studento iš Turkijos vairuotas automobilis.

Pasak Kauno vyriausiojo policijos komisariato budėtojo, pranešimas apie šį įvykį T. Masiulio gatvėje – Hidroelektrinės prieigose gautas 18.10 val.

Nuvykus nurodytu adresu, rastas nuo kelio į griovį nuslydęs ir pasviręs į šoną automobilis "Volkswagen Polo".  Jį vairavęs jaunuolis teigė, nesuvaldė automobilio dėl slidžios kelio dangos.

Ar nelaimėlis važiavo vienas, ar su kompanija, policijos budėtojas patikslinti negalėjo. Jis buvo linkęs dėti akcentus kitur:  „Konstatavus, kad vairuotojas – blaivus ir niekas nesužalotas bei neapgadintas svetimas turtas, šis incidentas neturi eismo įvykio sudėties. Ir "Volkswagen Polo" vairuotojas, išsikvietęs pagalbą,  automobilį iš griovio išsitrauks pats savo lėšomis. Tik tokia bus šio nuotykio, kuris galėjo turėti kur kas rimtesnių pasekmių, kaina.“

 

Regimanto Zakšensko nuotr. 

Portalo kauno.diena.lt fotografas užfiksavo jau tą momentą, kai nelaimėlio automobilį rengtasi traukti iš griovio. Nors jo vairuotojas buvo įvykio vietoje ne vienas, o greičiausiai su savo tautiečiais, panašu, kad šie taip pat atskubėjo jam į pagalba greta stovinčiu automobiliu.  

Anot policijos budėtojo, iki 20 val. daugiau liūtys Kaune rimtesnių problemų nesukėlė. Nors baimintasi, kad vėl gali patvinti kai kurios Kauno gatvės, policijos duomenimis, to kol kas išvengta.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

vilius

vilius portretas
Kas buvo Turkijoj žino kad ten baisiai vairuoja,raudona šviesa ten nulis,tam vyrukui reiktų perlaikyti vairavimo egzaminą

Bukas

Bukas portretas
By tik rašyt ką nors.

nu jooo

nu jooo  portretas
juk ten zenklas stovi kuris draudzia vaziuoti daugiau negu 30 km/val
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių