Dėl girtos motinos sužalojimų mažametis atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį nuo artimiausio žmogaus – motinos nukentėjo 2004-aisiais gimęs vaikas.

Rugsėjo 17 d. apie 0 val. 40 min. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Šaltkalvių gatvėje moteris smurtauja prieš savo sūnų.

Moteriai vėliau buvo nustatytas 1,47 promilių girtumas.

Vaikas dėl kaklo sužalojimo paguldytas į ligoninę.

1981 metais gimusi moteris uždaryta į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nerormali tokia pacia nudet per maza

ir dar

ir dar portretas
aš kategoriškai prieš stumiamą Lietuvoje analogišką Norvegijos Baneverdet sistemą.Aiškiai matosi iš visos politikos ir čiulbesio žiniasklaidoje, kad į tai sukama..VALDŽIAGYVIAI, JŪS PRIVALOTE PRIIMTI DEGRADUOJANČIŲ TĖVŲ GELBĖJIMO PROGRAMĄ.Vienareikšmiškai.

ne vaikus

ne  vaikus portretas
reikia prižiūrėti ir kontroliuoti, bet va tokius gimdytojus- juos būtina nuolat sekti, stebėti, be ceremonijų bausti "obezjaniku"už prasižengimą-eilinį, kad ir mažiausią nusilakimą.vaikas turi normaliai gyventi.Ir tik kai po kelių metų tokio "pastatymo įskaiton"budulis atvirsta į žmogų(nes žino, kad be jokių tasymosi griežtai vėl bus pastatytas į tokį priverstinį gyvenimo režimą), galima išbraukti jį iš rizikos asmenų sarašo.//ŠIUO ATVEJU KELETĄ KARTŲ BAUDŽIAMAS TIK VAIKAS:NEŽIŪRINT KAD SUMUŠA GIRTUOKLĖ+NETENKA NAMŲ NES IŠVEŽAMAS Į VAIKNAMI.Panašių stresų neišlaiko net suaugusieji, o čia žvirblelis mažylis..Jis gi privalo turėti tėvus, augti savo namuose.Jis nesirinko tokio gyvenimo ir yra nekaltas''Ku..vos valdantieji,išverstakės vaiku gynimo tarnybu žiobės ir kitos lervos, imkitės pagaliau normalių veiksmų sudo negamine
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių