Girti pažeidėjai sužalojo policijos pareigūnus

  • Teksto dydis:

Jonavos rajone ir Rokiškyje pareigūnai buvo sužeisti po pažeidėjų pasipriešinimo, šeštadienį pranešė policija.

Jonavos rajone policininkas buvo sužeistas policijos komisariato patalpose, vedant į laikino sulaikymo patalpą už girto pasirodymą viešoje vietoje sulaikytą neblaivų (2,72 promilės) 1996 metais gimusį vyrą.

Pastarasis keikėsi necenzūriniais žodžiais, nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų ir aktyviais veiksmais priešinosi bei sužalojo du pareigūnus, teigiama policijos pranešime.

2001 metais gimęs pareigūnas suteikus medicininę pagalbą gydomas ambulatoriškai. Dviem metais anksčiau gimęs kitas pareigūnas medikų pagalbos atsisakė.

Tuo metu Rokiškyje pareigūnas buvo sužeistas Aukštaičių gatvėje, daugiabučio namo kieme, sulaikant dėl smurto artimoje aplinkoje įtariama neblaivų (2,06 promilės) 2005 metais gimusį vaikiną.

Medicininės pagalbos 1971 metais gimęs pareigūnas nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl pasipriešinimo pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasiruošimas0

Pasiruošimas0 portretas
Kaip dabar paruošia policininkus jei nuo girtuoklių į dūdą gauna.

Zigmas

Zigmas portretas
Taigi Smetonos laikais policininkas buvo autoritetas nes turėjo teisę panaudoti prieš pažeidėją taip vadinamą bizūną kurio kirčius ilgai prisimindavo na, o dabar palikimas nuo sovietmečio kalbėk su kuliganu jo neįžeidinėk ,vadovaukis konstitucijos čiulbėjimo gaidele, todėl ir girtuokliai ,kuliganai gerai išmokę šį konstitucijos straipsnį ir bet kokiame suartėjime kuliganai mojuoja kumščiais nes žino kad teismai juos apgins .Suprantama kodėl trūksta policininkų mažai kas nenori dirbti pajuokos objekto vietoje
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių