Raseinių kapinėse – planas „Skydas“: rasta į tujas įmesta mina

Raseinių miesto kapinėse rasta minosvaidžio mina.

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, sekmadienį, 16.14 val., Sodų gatvėje buvo įvestas saugumo užtikrinimo planas „Skydas“.

Paaiškėjo, kad Raseinių miesto kapinėse, apie 50 metrų nuo koplytėlės, rastas į tujas įmestas daiktas, panašus į sprogmenį.

Ugniagesiai budėjo, kol atvyko išminuotojai ir 120 mm minosvaidžio miną išsivežė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Susidomet tarnybom

Susidomet tarnybom portretas
Reiketu tuo rasytoju pastoviai apie zydus ir kazkas neadekvataus nepriklausomai nuo straipsnio turinio...arba jis narkomanas apsirukes arba psichiškai nesveikas...

Raseiniai yra pavojinga vieta

Raseiniai yra pavojinga vieta portretas
Ten yra Švietimo tarnyba, kur išsigųmusius žydus iš Ukrainos ir kitur atveža numeta ir palieka savivaldybės išlaikymui. Numeta ir Vilniaus išsigimėlius. Kur senyvo amžiaus žmonės žydai visokie iš universitetų, medicinos, kur prokurorai visokie iškrypęs, jiems nėra garbė Vilniuje ar Kaune savo išsigimėlius laikyti, nes žmonės mato, nepasitiki tada nei tokiu dėstytoju, nei mediku, nei prokuroru ar verslininku, juokiasi iš kokios dainininkės žydės išsigimusį vaiką turinčios ar kokios zonkėsbonkės klišos nuo žydo pagimdytus degradavusius silpnapočius veža ir Raseiniuise juos laiko už viską moja valdžia. Paskui tie tų žydų išsigmusių tėvai, mamos atvažiuoja jau kai už valstybės pinigus ir savivaldos biudžetą tie išsigimėliai būna iki 18 metų išlaikyti ir svarsto, ar daryti iš tų proto vargšų išsigimusių profesorių, ar prokurorą, irgi už valstybės pinigus. Pas žydus visiškas idiotas ir daržovės lygio Donskis buvo profesoriumi. Tai supraskite, kokio protinio atsilikimo žydai ne profesoriai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių