Šeimos drama: narkotikų prekeivis prie vaikų mušė žmoną

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policija penktadienį pranešė, kad Šalčininkų rajone atvykus į iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje, įtariamojo automobilyje buvo rasta narkotinių medžiagų ir jų pakavimo priemonių.

Pasak policijos, trečiadienį apie 18 valandą buvo gautas pranešimas, kad Čiužiakampio kaime neblaivus vyras elgiasi agresyviai ir mažamečių vaikų akivaizdoje smurtauja prieš savo žmoną.

Atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad konfliktas tarp sutuoktinių kilo dėl to, kad moteris vyro reikalavo išmesti automobilyje laikomas narkotines medžiagas. Anot policijos, su reikalavimu nesutikęs vyras supyko ir pradėjo smurtauti.

Pareigūnai vyro automobilyje atliko kratą ir rado penkis maišelius su baltais milteliais ir dar keturis maišelius su miltelių likučiais. Ant galinės automobilio sėdynės rasti išbarstyti balti milteliai. Manoma, kad tai yra narkotinė medžiaga.

Taip pat pranešama, kad automobilyje buvo rasti apie šimtas tuščių maišelių ir elektroninės svarstyklės.

Narkotinių medžiagų platinimu ir smurtu artimoje aplinkoje įtariamas 1982-aisiais gimęs vyras buvo uždarytas į areštinę.

Jei jo kaltė bus įrodyta teisme, sulaikytajam gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Vilniaus apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

O kas dedasi vadinamojo elito šeimose?

O kas dedasi vadinamojo elito šeimose? portretas
Prakutusieji, prasigyvenusieji, įskaitant profesūrą, teisininkus, klerkus, medikus, verslininkus, šou žmones smaginasi rafinuočiau, kvaišalus vartoja labai daugelis, politikai nėra išimtis, tik jų kvaišalai brangesni, būna net nespėtų užregistruoti, tiekiamų kaip papildai, vaistukai ir panašiai. Kaimo žmogelius šukuoja, o tų prakutusiųjų nejudina, jie vieni kitus pagydo, savi medikai atvažiuoja, savi policininkai-apsauginiai, savi žmogeliukai iš narkodilerių šeimų ir reikiamuose postuose, tinklas kruopščiai suręstas, daugelio pralobusių žmonių vaikai ir anūkai yra užkietėję narkomanai, bėdos jų visų bendros - iš tų žmonių nieko jau nebebus, narkomanija nepagydoma, tik vieni kvaišalai keičiami kitais, metadonu ir panašiai.

...

... portretas
Idiotas ;DDD

.

. portretas
kada tie visi narkomanai bus pasodinti?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių