Tauragės rajone apiplėšta parduotuvė, sužalota pardavėja

Tauragės rajone per parduotuvės apiplėšimą sužalota pardavėja, vyras pagrobė 900 eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį, apie 14 val., Kęsčių kaime, į parduotuvę užėjo 51 metų vyras.

Jis sužalojo 36 metų pardavėją bei iš kasos aparato pagrobė apie 900 eurų.

Moteris, suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Tas, kas apiplėšė įsibrovęs į patalpą arba panaudojęs nešaunamąjį ginklą ar kitą daiktą, kuriuo galima žmogų žaloti, arba apiplėšė pagrobdamas didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilieti buk budrus buk demesingas buk atsargus

pilieti buk budrus buk demesingas buk atsargus portretas
nes nuo aferistu geroves , nuo privalomo darbo , nuo privalomu vakcinu , nuo kontroliu ir patikrinimu pervarge privalomu mokesciu ir prievoliu atlikejai susitaiko su gerove....vsio - PRIPAZINKIT as bomzas... a ZIEMA tai ARTEJA... ir VALGYT NORISI ir salta a gerove tik viena pasiulyma teturi ... va todel i....a paskuj krata teismas arestas atvesdinimas kalejimas .... ir ATSIVERIA NUO aferistu LAISVES surudije VARTAI a viduje VISKAS SPINDI europinio lygio PRABANGA.... NEMOKAMA... naujas erdvus EUROPINIO LYGIO hostelas pavadinimu KALEJIMAS laukia jusu...

Jonas

Jonas portretas
Valgyti turi kiekvienas,atidavėt kitom šalim paramos pinigus vogs.Maitinate kitų šalių imigrantus o savi turi mirti.Teisingai daro ,tik ne iš žmogaus reikia vogti o iš valdžios žmonių,nes jie vagia iš jūsų.Mano nuomonę , žmogus ne šuo,jam dėmesio reikia daugiau ir valgyti reikia.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių